LLIGA ITALIANA
Esports Futbol 30/04/2011

L'Inter de Milà no vol avançar la consecució del campionat per part del Milan (1-2)

El principal perseguidor del Milan, que encara és lluny, ha guanyat en els minuts finals el seu partit al camp del Cesena, amb dos gols de Giampaolo Pazzini

Adrià Soldevila
Giampaolo Pazzini celebra el segon gol de l'Inter al camp del Cesena.

BarcelonaL'Inter de Milà ha aconseguit guanyar un partit que semblava que tenia perdut al camp del Cesena. Els de Leonardo semblaven perdre gairebé definitivament la lliga, però amb el partit pràcticament acabat ha aconseguit remuntar.

S'ha avançat el Cesena al minut 51 de partit, amb un gol del croat Igor Budan, però quan el partit semblava acabar-se, en el minut 91 Giampaolo Pazzini ha fet l'empat. I, fins i tot, l'Inter ha pogut remuntar el partit en el minut 94, amb un altre gol de l'italià fitxat en el mercat d'hivern, que ha fet sumar els tres punts als nerazzurri i impedir la consecució del títol per part del Milan, demà a San Siro.

En l'altre partit de la jornada, el Nàpols també ha aconseguit una victòria davant el Gènova. El gol, obra de Hamsik, també ha arribat en els instants finals de partit i ha permès a l'equip napolità sumar tres punts vitals, que asseguren pràcticament la seva presència a la Lliga de Campions 2011-2012.