LLIGA ITALIANA
Esports Futbol 09/04/2011

L'Inter de Milà es torna a situar a dos punts del Milan, guanyant, no sense patir, el Chievo de Verona

L'Udinese perd a casa amb la Roma i renuncia definitivament a la lluita pel títol. Totti marca dos gols i destrossa les aspiracions de l'equip local

Adrià Soldevila
1 min
Cambiasso celebra el primer gol de l'Inter davant el Chievo.

BarcelonaL'Inter ha tornat a sumar els tres punts, una setmana després de caure trepitjat pel Milan, i s'ha tornat a situar a tres punts del líder de la Serie A i màxim rival. El Chievo de Verona atacava amb insistència i Pellissier disposava de grans ocasions, però en el moment de més patiment local ha arribat el gol de Cambiasso, que ha donat tranquil·litat als de Leonardo. El segon, ja al minut 90, ha estat obra de Maicon.

En l'altre partit de la jornada, l'Udinese ha perdut a casa seva amb la Roma, en un partit clau pels dos equips. Els locals necessitaven una victòria per seguir lluitant per al títol de lliga i els visitants no podien perdre el rumb de l'Europa League. S'ha avançat la Roma en el minut 57 i ho ha fet de penal Francesco Totti, transformant-lo al més pur estil Panenka, picant la pilota per sota i aixecant-la suaument. En el 88, Di Natale ha aconseguit empatar el partit i ha celebrat el gol com si es tractés de la final de la Copa d'Europa, gol que no ha servit de res, ja que la Roma ha tornat a marcar al minut 93, altre cop mitjançant el capità Totti. Aquesta derrota deixa l'Udinese quart a nou punts del liderat.

Demà el Milan visita la Fiorentina en un partit en què recupera Zlatan Ibrahimovic, després de complir la sanció de dos partits per agredir un contrari. El Nàpols, d'altra banda, visita el Bolonya.

stats