LLIGA ITALIANA
Esports Futbol 05/02/2011

La Juventus guanya, amb un Alessandro Matri inspiradíssim en el seu debut davant el seu exequip

D'altra banda, l'Udinese torna a guanyar, aquest cop per 2-0 a la Sampdoria i se situa cinquè a un punt de la zona Champions, que marquen la Lazio i l'Inter de Milà

Els jugadors de la Juventus celebren un dels gols de Matri.

BarcelonaLa Juventus s'ha imposat a domicili per 1-3 al Càller, amb dos gols d'Alessandro Matri, traspassat en el mercat d'hivern pel club sard al torinès, en l'obertura de la vintena quarta jornada de la Sèrie A italiana de futbol. Matri ha obert el marcador per a la Vecchia Signora als 21 minuts, però Roberto Acquafresca ha igualat per al Càller al 51. A partir d'aquest moment, la Juventus ha perdut el seu domini, fins que l'exjugador de l'equip de Sardenya, un altre cop Matri, ha tornat a trobar el camí de la porteria contrària. Luca Toni ha tancat el marcador a sis minuts del final. Després d'aquesta victòria, la desena del campionat, la Juve es col·loca al setè lloc, a deu punts del líder, el Milan, que demà visita el Gènova.

A més, l'Udinese ha pujat al cinquè lloc després de guanyar 2-0, amb gols del xilè Alexis Sánchez i Antonio di Natale, a la Sampdoria, tretzena.