LLIGA ITALIANA
Esports Futbol 28/11/2010

La Lazio no pot aprofitar l'empat del Milan i torna a ensopegar a casa amb el Catania (1-1)

L'Inter goleja al Parma (5-2). Stankovic amb un 'hattrick' ha estat l'heroi d'un partit on Rafa Benítez es jugava el càrrec com entrenador del conjunt 'nerazurro'

Adrià Soldevila

BarcelonaLa Lazio de Edoardo Reixa ha perdut l'oportunitat d'acostar-se a un sol punt del líder, el Milan. Els rossoneri van empatar dissabte al Luigi Ferraris, davant la Sampdoria, un punt que ara mateix és boníssim, després que el seu perseguidor fes el mateix resultat que ells.

Els romans han dominat durant tot el primer temps, però han estat els de Catània els que es s’han avançat al marcador. El gol ha estat obra del central Matías Silvestre, en una rematada de cap, però tres minuts després ha arribat l'empat, obra del brasiler Hernanes, després d'un gran xut des de lluny.

En el segon temps, amb una Lazio bolcada a l'atac i descuidant la defensa, el Catània ha pogut marcar el segon, però els davanters no han estat encertats davant la porteria de Muslera.

Al migdia, l'Inter ha golejat per 5 a 2 al Parma i se situa a set punts del Milan. Amb Eto'o a la graderia, sancionat pel cop de cap a Cèsar de la passada jornada, els de Rafa Benítez han solucionat el partit per la via ràpida, amb un hattrick de Stankovic i dos gols més, marcats per Cambiasso i Thiago Motta, que reapareixia després de la seva lesió de genoll.

En un dels millors partits de la jornada, destaca la victòria contundent del Palerm sobre la Roma, per 3 a 1. Els gols han estat obra de Miccoli, Ilicic i Nocerino, per part del Palerm, mentre que Totti ha marcat el gol de l'honor dels romanesos en el temps de descompte. La Roma es queda a vuit punts del líder i els sicilians se situen a un punt de la zona de Lliga de Campions.