LLIGA ITALIANA
Esports Futbol 06/01/2011

El Milan es proclama campió d'hivern i Leonardo debuta com a entrenador de l'Inter amb victòria

La Lazio empata i el Nàpols perd al camp de l'Inter, fet que deixa el Milan a cinc punts del segon classificat. Ll'Inter és a 13 del líder

Adrià Soldevila
1 min

BarcelonaEl Milan s'ha proclamat aquesta tarda campió d'hivern de la Serie A, títol honorífic i sense oficialitat, però que otorga als clubs que l'aconsegueixen un 'plus' de confiança per afrontar la recta final de la temporada. El conjunt de Massimiliano Allegri s'ha presentat al camp del Cagliari carregat de baixes, entre les quals hi havia l'home pel que passa tot el joc dels milanistes, Andrea Pirlo, i el golejador d'aquesta temporada i exblaugrana Zlatan Ibrahimovic. Cassano ha debutat oficialment com a jugador del Milan, encara que ho ha fet sortint des de la banqueta a la segona part, quan el partit semblava que no havia de tenir res d'interessant. Amb el marcador de 0-0, Antonio Cassano ha entrat al camp i en una de les pilotes que ha tocat, ha assistit magistralment a Strasser, que ha batut Agazzi i ha donat la victòria als rossoneri.

Al matí, la Juventus, que jugava a casa amb el Parma, ha perdut estrepitosament per 1-4, fet que els deixa a 8 punts del liderat. La curiositat d'aquest partit ha estat que els dos primers gols del conjunt parmesà els ha firmat un jugador cedit per la Juventus i amb un futur molt prometedor, Sebastian Giovinco.

I ja aquesta nit, l'Inter ha aconseguit una victòria molt important, però encara és a 13 punts del Milan. L'avantatge que té el conjunt de Leonardo és que ha de disputar dos partits endarrerits pel seu viatge a Abu Dabi en la disputa del Mundial de Clubs. La victòria d'avui l'ha firmada un exblaugrana, Thiago Motta, que en el seu primer partit aquesta temporada ha marcat dos gols. L'altre l'ha firmat Cambiasso i els nerazzurri s'han endut el partit per 3-1.

stats