LLIGA ITALIANA
Esports Futbol 02/04/2011

El Milan trepitja l'Inter, s'endú el 'derby della madonnina" i torna a obrir distància a la lliga

Pato ha estat el malson de la defensa interista i ha marcat dos dels tres gols del seu equip. La distància s'amplia a 5 punts altra vegada

Adrià Soldevila
Pato celebra amb ràbia el primer gol del Milan davant l'Inter.

BarcelonaEl Milan ha passat per sobre l'Inter com una piconadora i l'ha golejat en el derbi més esperat dels últims anys a San Siro. Pato ha estat el gran malson dels interistes, ha creat gairebé 10 ocasions clares de gol pel seu equip, amb desmarcades de velocista i ha anotat dos dels tres gols dels Rossoneri. El primer ha arribat ja als 45 segons, després d'una gran combinació entre el mateix Pato, Gattuso i Robinho, que ha acabat amb gol del '7'. Després de 20 minuts de domini clarament milanista, l'Inter ha començat a crear clares ocasions de gol, però ni Eto'o, ni Pandev han encertat davant Abbiatti i el partit ha marxat al descans amb 1-0.

A la segona part, el Milan ha sortit a tancar el partit i en una acció clara de gol, Chivu ha fet caure Pato davant Julio César i ha estat expulsat, fet que ha propiciat la creació de nous espais a l'atac local i la sentència posterior. Al 62, Pato ha aprofitat una centrada-xut del lateral Abate, per rematar de cap absolutament sol i marcar el segon, gol que ha enfonsat definitivament l'Inter. El tercer ha arribat ja al 88, després d'un penal de Zanetti sobre Cassano, que el mateix italià ha transformat.

Aquesta victòria torna a deixar el Milan en una posició privilegiada, a cinc punts de distància del seu màxim rival i amb el títol de l'Scudetto encara més a prop.