LLIGA ITALIANA
Esports Futbol 06/02/2011

El Milan empata en un partit nefast a Gènova i el Nàpols s'acosta a només tres punts

Pato marca el primer del Milan, però Floro Flores empata just abans del descans. A la segona part el Milan no ha creat cap ocasió de perill sobre la porteria d'Eduardo

Adrià Soldevila
Els jugadors del Milan celebren el gol de Pato.

BarcelonaLa jornada de la Serie A italiana ens deixa amb la Lliga un altre cop oberta, després que el Milan només hagi pogut treure un empat del camp del Gènova i el seu perseguidor immediat, el Nàpols, hagi sumat els tres punts.

En una primera part oberta i amb anades i tornades, el Milan s'ha pogut avançar amb una assistència magnífica de Zlatan Ibrahimovic, definida per Pato a la frontal de l'àrea petita. Amb aquest gol els de Massimiliano Allegri s'han crescut i han buscat el segon amb insistència, però les rematades de Robinho, Pato, Ibra o Flamini no han trobat la porteria contrària. Just abans del descans, en una última pilotada llarga del Gènova, Antonio Floro Flores ha aprofitat l'error defensiu en el refús per marcar l'empat i marxar al descans amb un premi inesperat. A la segona part el panorama ha canviat completament. El Milan ha reculat i el Gènova ha estat el que ha intentat buscar la porteria contrària, amb ocasions pel mateix Floro Flores i Palacio, però també sense èxit. Els Rossoneri han pagat cara la poca intensitat amb la qual han jugat el partit i han tret un sol punt, fet que permet al Nàpols acostar-se a només tres punts.

Per la seva banda, el Nàpols ha guanyat a casa 2-0 al Cesena, que no aconsegueix sortir de les places de descens. El primer gol ha estat obra de Cavani, en el minut 13 i ha tancat el marcador en el 90 el seu company Sosa. La Lazio continua a set punts, després de tornar a deixar escapar la victòria a l'Olímpic de Roma, davant del Chievo. El gol dels romanesos ha estat obra del brasiler Hernanes, mentre que pels de Verona ha empatat César.

En l'últim partit de la jornada, l'Inter ha guanyat per 5-3 a la Roma i se situa a 5 punts del Milan, amb un partit menys que la resta de rivals. Els gols del conjunt de Leonardo han estat obra d'Sneijder (3'), Eto'o (35' de penal i 63'), Thiago Motta (71') i Cambiasso (90'). Per part de la Roma han anotat Simplicio (13'), Vucinic (75') i Loria (81'). A més, l'equip romanès s'ha quedat amb un jugador menys, després de l'expulsió de Burdisso en el minut 62.