LLIGA ITALIANA
Esports Futbol 12/02/2011

El Milan goleja el Parma (4-0), però el Nàpols segueix la seva pressió guanyant a la Roma (0-2)

Els de Walter Mazzarri aconsegueixen una important victòria a l'Olímpic de Roma i sumen 3 punts que els mantenen en la lluita pel títol amb el Milan

Adrià Soldevila
Seedorf celebra el primer gol del partit.

BarcelonaEl Milan de Massimiliano Allegri ha sumat els tres punts, després d'empatar la setmana passada al Luigi Ferraris de Gènova i deixar que el Nàpols se situés a només tres punts del seu liderat. Avui, els Rossoneri no han patit i en els primers 15 minuts ja guanyaven 2-0, amb gols de Clarence Seedorf i Cassano. El primer, ha aprofitat una passada d'Zlatan Ibrahimovic per driblar el porter i marcar a porta buida, i el segon, ha definit després d'una paret aèria amb Gattuso. El de Cassano és el primer gol amb la samarreta del Milan de l'exjugador de la Sampdoria i el gol número 100 a la Serie A. A la segona part Allegri ha donat descans a homes importants com Seedorf, Gattuso i Ibrahimovic, que han estat substituits per reservar-los pel partit d'anada de vuitens de final davant el Tottenham. Un dels substituts ha estat Robinho que, en els seus primer deu minuts sobre el terreny de joc, ha marcat dos gols i ha tancat el marcador.

D'altra banda, en l'altre partit de la jornada, el Nàpols ha tret els tres punts de l'Olímpic de Roma, guanyant per 0-2 a l'equip local i tornant a posar pressió al líder per a la propera jornada. Els de Mazzarri han guanyat 0-2, amb dos gols de Cavani, el primer de penal (min.49) i el segon aprofitant una assistència de Paolo Cannavaro (min.83). Els napolitans segueixen a tres punts del Milan, que disputa el diumenge que ve el seu partit al camp del Chievo, mentre que els de Cavani juguen a casa davant el Catania.