LLIGA ITALIANA
Esports Futbol 09/01/2011

Ibrahimovic i Cassano salven el Milan d'una dura derrota, amb uns últims minuts d'infart (4-4)

L'Inter de Leonardo torna a guanyar amb Cambiasso com a clau del partit i la Lazio perd pistonada i cau a casa per 1-2 amb el Lecce

Adrià Soldevila
Els jugadors del Milan celebren el primer gol de Pato, en l'empat del seu equip amb l'Udinese.

BarcelonaPartit boig a San Siro entre el Milan i l'Udinese, que ha acabat amb un 4-4 en el marcador. Els de Massimiliano Allegri han anat tot el partit a remolc d'un Udinese letal al contraatac i amb un Di Natale estelar. El primer gol ha arribat en el minut 35 de la primera i l'ha marcat, precisament, el Capocanonniere italià, Antonio Di Natale, aprofitant un rebuig del pal a xut de Sánchez. Just abans del descans, però, el Milan ha empatat el partit, després d'una assistència d'Ibrahimovic i un remat des del punt de penal de Pato. Amb 1-1 s'ha arribat al descans i ningú preveia una segona part com la que ha succeït. Amb un Milan desconcentrat, l'Udinese ha marcat el segon, obra de Sánchez, en el minut 53 i tretze minuts després, en el 66, Di Natale marcava el tercer i rematava l'equip milanista. Tot i això el Milan no ha defallit i Benatia en pròpia porteria, després d'una centrada de Thiago Silva, ha establert el 2-3. Amb aquest gol els d'Allegri s'han animat i han trobat el seu premi en el minut 82, amb un gran gol de Pato, després d'una genial assitència del recent entrat al camp i nou fitxatge, Antonio Cassano. I quan semblava que el Milan aniria a pel quart, en el 90 i en un contraatac de llibre, Germán Denis, ex Nàpols, ha marcat el 3-4. Aquest sí que semblava totalment definitiu, però en un altre envestida del Milan, Ibrahimovic ha baixat una pilota alta, ha fet una paret amb Cassano i ha deixat assegut a la defensa i al porter de l'Udinese, per marcar el 4-4, ara sí, definitiu.

En els altres partits de la jornada, la Lazio ha caigut a l'Olímpic davant el Lecce, per 1-2. El gol del conjunt romà l'ha fet Mauri, mentre que Muslera en pròpia porta i Grossmuller han fe els gols dels visitants.

I l'Inter de Milà de Leonardo ha tornat a aconseguir una victòria, important per a seguir escalant posicions a la classificació. Els dos gols de la victòria interista els ha firmat Esteban Cambiasso, clau en els últims partits. L'Inter se situa a onze punts del líder, però amb dos partits menys.

En l'últim partit de la jornada, el Nàpols ha passat, sense pietat, per sobre una Juventus tova en els últims partits. Els gols del conjunt napolità els ha firmat Edinson Cavani, estel·lar aquesta temporada, i ja en suma 13, igualant Di Natale al capdavant de la taula de golejadors.