LLIGA ITALIANA
Esports Futbol 12/12/2010

El Milan referma el liderat amb una solvent victòria a l'estadi Renato Dall'Ara de Bolonya (0-3)

El conjunt de Massimiliano Allegri augmenta en sis punts la diferència amb els perseguidors, la Lazio i el Nàpols, després que els romanesos hagin perdut a Torí

Adrià Soldevila
Zlatan Ibrahimovic celebra el tercer gol del Milan a Bolonya.

BarcelonaCom ens acostuma actualment, el Milan d'Zlatan Ibrahimovic ha tornat a guanyar amb una facilitat pasmosa un partit de la Serie A. Com ja va fer la setmana passada, ha marcat de nou tres gols, en un partit en què no ha patit gens.

En el minut 8, Ibrahimovic ha recollit una pilota a la banda esquerra, ha aixecat el cap i amb un toc precís ha enviat la pilota al centre de l'àrea petita, on l'ha rematada Kevin Prince-Boateng, fent així el primer gol. Com en el partit contra el Brescia, els mateixos protagonistes han creat l'acció del primer gol: Ibra assisteix i Boateng defineix. El segon gol ha estat obra de Robinho, en el minut 35, després d'una altra magnífica assistència, aquest cop del príncep Boateng. Ja en la segona part, Pirlo ha enviat una passada llarga que Zlatan ha baixat amb el pit i ha transformat en el tercer, davant el porter Viviano.

Zlatan Ibrahimovic ja és a només un gol del Capocannoniere Antonio Di Natale, que suma 10 gols en les 16 jornades disputades, i ja és totalment la peça clau del conjunt de Massimiliano Allegri. Amb partits com el de la setmana passada o el d'avui, el Milan va camí del títol molt seriosament.

La Lazio, principal perseguidor del Milan, ha perdut a Torí davant la Juventus. S'ha avançat en el marcador el conjunt local, amb gol de Chiellini al minut 2 de partit, però als 15 de la primera ha empatat Mauro Zárate. Quan el partit semblava que acabaria en empat, ha arribat el gol de Milos Krasic, que ha donat la victòria al conjunt de Luigi Delneri i l'ha posat a sis punts del líder, juntament amb la Lazio i el Nàpols.

D'altra banda, la Roma ha sumat també els tres punts en el seu partit a casa davant el Bari. El gol del conjunt de la capital l'ha fet Juan, després de rematar una centrada del capità Totti. La Sampdoria no ha pogut sumar els tres punts al camp del Brescia, amb la derrota per 1 a 0 i amb un gol de falta espectacular de Córdova. I avui també ha estat el dia d'Anderson da Silva Nene. El brasiler ha marcat un hattrick en el Càller-Catania, que ha acabat 3-0.