LLIGA ITALIANA
Esports Futbol 29/01/2011

El Milan continua sumant victòries i va embelat cap al títol, després de guanyar a Catània (0-2)

Els de Massimiliano Allegri se situen a 7 punts del segon i tercer, a l'espera del gran partit entre el Nàpols i la Sampdoria, demà al migdia (15.00)

Adrià Soldevila
Robinho celebra el primer gol del partit.

BarcelonaEl Milan ha sumat aquesta nit la seva catorzena victòria aquesta temporada, guanyant per 0-2 al camp del Catania, equip de l'exblaugrana Maxi López. Els Rossoneri no han ofert massa bon futbol, però han creat les ocasions suficients per endur-se la victòria. El primer gol ha arribat en el minut 58, després d'un xut de falta de Zlatan Ibrahimovic que ha refusat el porter i, amb la pilota solta, Robinho ha aprofitat el refús per fer el primer. Ja en el minut 88, el suec ha sentenciat, aprofitant una assistència del mateix Robinho i definint davant el porter Andújar. Poc abans del primer gol, l'exblaugrana Mark van Bommel, que debutava en partit de Lliga, ha estat expulsat per doble amonestació i es perdrà el partit del proper dimarts, davant la Lazio.

D'altra banda, l'equip que s'enfrontarà al Milan en el pròxim partit, la Lazio, ha guanyat a casa per 2-0 a la Fiorentina, amb dos gols del davanter txec Libor Kozak. Amb aquesta victòria, el conjunt d'Edoardo Reja suma 40 punts, set menys que els Rossoneri i empaten amb el Nàpols a la segona posició de la classificació.