LLIGA ITALIANA
Esports Futbol 01/05/2011

El Milan guanya el Bolonya a San Siro i deixa la lliga italiana vista per a sentència (1-0)

El conjunt de Massimiliano Allegri necessita només un punt per completar una gran competició. La propera jornada visita la Roma a l'Olímpic

Adrià Soldevila
Mathieu Flamini celebra amb Robinho i Boateng el gol del Milan davant el Bolonya.

BarcelonaDesprés de la victòria d'aquest diumenge, l'equip de Massimiliano Allegri està ara a només un punt d'aconseguir el títol de la Sèrie A 2010-11. Un empat a Roma la setmana que ve li val per guanyar el seu 18 Scudetto.

El Milan ha començat molt concentrat en el partit, jugant al toc, amb els laterals oberts participant com interiors i creant grans ocasions de perill. Al minut 8 ha arribat l'únic gol dels rossoneri en el dia d'avui. Una gran jugada de Flamini, amb autopassada inclosa, ha deixat al francès sol davant Viviano. El seu xut ha tocat al porter, però en el rebot el mateix Flamini ha aconseguit batre el meta bolonyès. El Milan ha seguit tocant a la primera part i ha creat més oportunitats, a xuts de Robinho, Cassano i Flamini, però la gran ocasió l'ha tinguda Boateng, en rematar alt un centre perfecte de Robinho.

En el segon temps el partit ha canviat radicalment i el Milan ha perdut el control absolut del joc. El Bolonya ha intentat acostar-se a la porteria amb perill i ho ha aconseguit, però tots els seus xuts han marxat desviats o s'han topat amb un bon Abbiatti, que ha tornat a salvar els milanistes. A falta de 3 minuts pel final, Allegri ha fet debutar el jove Giacomo Beretta, un davanter de 18 anys format a les categories inferiors. El dorsal 51 ha tingut 3 bones oportunitats, però ha pecat de lentitud i falta d'experiència, de manera que no ha pogut completar un meravellós debut.

Al final, l'1-0 serveix al Milan per poder conquerir el títol la setmana que ve a l'Olímpic de Roma, davant del conjunt entrenat per Vincenzo Montella.