LLIGA ITALIANA
Esports Futbol 14/05/2011

El campió de la Serie A omple els carrers de Milà i culmina la festa amb victòria davant el Càller (4-1)

Després de conquerir la setmana passada la divuitena lliga, el Milan ha fet avui un bany de masses per la ciutat milanesa, fent una rua multitudinària

Adrià Soldevila
2 min
L'autocar dels jugadors del Milan, a la rua d'avui per Milà.

BarcelonaEl menys important avui era el partit. La festa ha començat a les 5 de la tarda a la Plaça del Duomo, on els jugadors del Milan s'han enfilat a l'autocar i han començat una rua que ha acabat a l'estadi de San Siro, on els esperaven els socis del conjunt rossonero.

Hi eren tots els jugadors, inclòs el català Dídac Vilà, que no ha disputat ni un minut com a jugador del Milan, però que ha facilitat a l'Espanyol un milió d'euros per haver aconseguit aquest títol en el primer any a la Serie A. També ha estat molt especial per jugadors com Pirlo o Seedorf, veterans i capitans del conjunt milanista i que la propera temporada defensaran la samarreta d'un altre equip, que avui han celebrat el seu segon títol de Lliga Italiana.

A San Siro, 82.000 espectadors esperaven l'arribada dels campions per veure'ls jugar per última vegada aquesta temporada a l'estadi. I el partit no ha decebut, almenys als seguidors locals. El Milan ha derrotat amb facilitat el Càller, per 4-1, amb una primera part de Robinho magnífica. Dos gols del brasiler i un altre de Gattuso han posat el 3-0 al marcador, que ha estat maquillat per Cossu abans del descans. A la segona part, Seedorf ha marcat el quart i ha tancat així una etapa gloriosa, guanyant dues lligues i dues Champions League com a jugador rossonero. A la celebració del gol ha demostrat com s'estima el club, saludant a tot el públic i abraçant-se un a un amb tots els seus companys.

Al final, el 4-1 ha estat el menys important. La festa pel títol i el comiat de Pirlo i Seedorf ha tancat una tarda-nit perfecta per al Milan i els seus aficionats.

A la tarda, però, també hi ha hagut lliga italiana. La Lazio ha vençut per 4-2 el Gènova, amb dos gols del brasiler Hernanes, i s'ha situat en quarta posició, plaça que donaria accés a la Lliga de Campions. La Lazio, però, haurà d'esperar que l'Udinese no guanyi demà al camp del Chievo de Verona.

stats