LLIGA ITALIANA
Esports Futbol 11/12/2010

El Nàpols segueix somniant i ja és a només tres punts del Milan, després de guanyar a Gènova (0-1)

No ha estat un excel·lent partit dels napolitans, però els serveix per situar-se en segona posició a la Serie A, empatats a punts amb la Lazio

Adrià Soldevila
Hamsik i els seus companys celebren el gol que ha donat la victòria al seu equip davant el Gènova.

BarcelonaEl somni de glòria del Nàpols pren cos després d'obtenir una gran victòria en el Luigi Ferraris davant el Gènova, en partit de la setzena jornada de la Lliga italiana. El quadre napolità, que ha vençut amb un gol de l'eslovac Marek Hamsik als 25 minuts, se situa segon, empatat amb la Lazio i a tres punts del Milan.

El Palerm també se situa a la zona de privilegi en remuntar davant el Parma (3-1), en un partit que ha tingut en contra des del principi per un gol d'Alessandro Lucarelli. En canvi, al segon període el quadre sicilià ha reaccionat gràcies al xilè Mauricio Ricardo Pinilla, autor de l'empat, i a Fabrizio Miccoli, qui ha acabat de capgirar el marcador. Al final, Cristian Zaccardo, en pròpia porta, ha signat el resultat definitiu.

En l'altre partit avançat, l'Udinese s'ha imposat per 2-1 a la Fiorentina, també després de remuntar un marcador advers. El colombià Pablo Armero ha estat el que ha iniciat la reacció, després que Santana obrís el marcador en el minut 38. El segon gol i clau de la victòria, l'ha marcat Di Natale, el Capocannoniere de la Serie A.