LLIGA ITALIANA
Esports Futbol 23/01/2011

Un altre golàs d'Ibrahimovic deixa el Milan a 4 del Nàpols i a 9 de l'Inter de Milà (Milan 2-0 Cesena)

D'altra banda, l'Inter de Milà i la Lazio han caigut per 3-1 l'Udinese i el Bolonya, respectivament. El Nàpols segueix segon, després de guanyar al Bari per 0-2

Adrià Soldevila
Ibrahimovic i Yepes celebren el primer gol del partit, aquesta nit a San Siro.

BarcelonaEl Milan ha tornat a guanyar a San Siro i es referma en el liderat de la Serie A, en un partit força lent i avorrit, però que s'ha resolt amb dues jugades del millor jugador de la plantilla milanista. Zlatan Ibrahimovic ha estat el líder del Milan i ha participat en els dos gols. En el primer, baixant una pilota alta a l'interior de l'àrea i quan anava a xutar, Pellegrino ha posat la punta de la bota, introduïnt la pilota al fons de la xarxa. Ja a la segona part, el Milan ha millorat el seu joc i ha disposat de diverses ocasions per sentenciar el partit, sobretot de les botes de Robinho, però el brasiler ha fallat dues ocasions claríssimes davant el porter. Ja en el temps de descompte, Ibra ha aprofitat una bola llarga per creuar-la amb potència, tancar el marcador i deixar el Milan com a líder destacat de la competició.

L'Udinese ha tallat la ratxa triomfal de l'Inter de Leonardo en imposar-se avui per 3-1 als nerazzurri en la jornada 21 de la lliga italiana de futbol. Es tracta de la primera derrota de l'Inter des que el tècnic brasiler Leonardo va substituir l'espanyol Rafa Benítez. Dejan Stankovic ha avançat l'Inter al minut 16, però l'Udinese ha restablert aviat la igualtat amb un gol del colombià Cristian Zapata i, abans del descans ja havia cobrat avantatge per mitjà d'Antonio di Natale, que ha marcat amb un llançament de falta directa. L'Udinese ha aprofitat els errors de la defensa de l'Inter per augmentar el seu compte al minut 69, amb un gol de Maurizio Domizzi.

Ja aquesta tarda, la Lazio ha caigut al camp del Bolonya per 3-1 i també veu frenades les seves possibilitats d'atrapar el Milan. Els gols de l'exjugador del València, Di Vaio, han remuntat el gol inicial de Floccari al minut 5. El primer gol dels bolonyesos l'ha fet Ramírez. L'equip que també ha jugat aquesta tarda és el Nàpols, que ha aconseguit apropar-se a només un punt del líder, amb la seva victòria al camp del Bari, amb gols dels seus millors jugadors, l'argentí Ezequiel Lavezzi i l'uruguaià pretès pels gran d'Europa, Edinson Cavani.