LLIGA ITALIANA
Esports Futbol 03/04/2011

El Nàpols apel·la a l'èpica i remunta dues vegades a la Lazio, per situar-se segon a 3 del Milan (4-3)

L'Udinese perd al camp del Lecce i deixa escapar una bona oportunitat d'apropar-se. La Juventus guanya a la Roma 0-2 i l'allunya de la zona Champions

Adrià Soldevila
Cavani celebra amb eufòria el gol de la remuntada local.

BarcelonaEn un dels millors partits de la temporada a la Serie A, el Nàpols ha apel·lat a l'èpica al seu estadi, San Paolo, per remuntar dues vegades el partit a la Lazio i situar-se a tres punts del Milan, sobrepassant l'Inter de Milà a la classificació.

Els visitants s'han situat 0-2 en el minut 58 de partit, però en tan sols dos, del 60 al 62, han aconseguit empatar. Dossena primer i Cavani segon, han fet tornar les esperances als aficionats locals, que celebraven eufòricament l'empat de Cavani. Tot i la reacció, la Lazio ha tornat a avançar-se en el marcador al 68, amb un gol molt desafortuntat del central Aronica en pròpia porteria. Però ni amb el tercer el Nàpols ha abaixat els braços. Al minut 82, un penal transformat per Cavani va tornar les esperances als locals de situar-se a tres punts del líder, esperances que es van confirmar al 88, amb un altre gol del magnífic i estratosfèric jugador uruguaià.

En un dels altres partits importants de la jornada, l'Udinese va caure per 2-0 al camp del Lecce i va deixar escapar una bona oportunitat per situar-se a un punt del tercer lloc. Ni Di Natale, ni Alexis Sánchez van poder fer res per impedir la derrota dels seus. La Juventus de Torí ha guanyat 0-2 a l'Olímpic de Roma en l'últim partit de la jornada a la Serie A. Els gols de Krasic i Matri han fet allunyar la Roma de la zona de Lliga de Campions i deixen el seu equip a 5 dels romanesos, però encara fora de les posicions europees.