LLIGA ITALIANA
Esports Futbol 10/04/2011

El Milan pateix, però acaba guanyant un partit importantíssim a Florència (1-2)

El Nàpols ha posat pressió al Milan, després de guanyar per 0-2 al camp del Bolonya i empatar-lo a punts a la classificació de la Serie A

Adrià Soldevila
Els jugadors del Milan celebren el segon gol, obra de Pato.

BarcelonaEl Nàpols ha tornat a posar emoció a la Serie A, després de la seva victòria al camp del Bolonya. El partit s'ha resolt ja a la primera part quan, després d'un error del porter local, el fitxatge hivernal del Nàpols, Mascara, ha marcat el primer gol. Dos minuts abans del descans i després d'una gran assistència en llarg de l'exespanyolista Victor Ruiz, Hamsik ha fet la passada de la mort per Lavezzi, que ha estat envestit per Viviano, el porter local, i l'àrbitre ha assenyalat penal. La pena màxima ha estat transformada pel crack Marek Hamsik, sentenciant i tancant el partit. El màxim golejador de la competició, Edinson Cavani, ha vist el partit des de la graderia per sanció.

Però el Milan ha sabut aguantar aquesta pressió i també ha guanyat un partit molt dificultós al camp de la Fiorentina. Ràpidament s'han avançat els homes de Massimiliano Allegri, amb gol de Seedorf, i han fet el segon als trenta minuts, obra de Pato. A la segona part, en el 78, Vargas ha fet el gol que reduïa distàncies, però que no ha estat suficient per treure-li els tres punts al Milan, que segueix líder una setmana més.