LLIGA ITALIANA
Esports Futbol 22/01/2011

La Roma suma tres punts molt importants, en un partit difícil davant el Càller (3-0)

Amb aquesta victòria, la Roma suma 38 punts, a 4 del Milan, i passa per davant de la Lazio, el Nàpols i l'Inter, encara que tots tres tenen un partit menys

Adrià Soldevila
Els jugadors de la Roma celebren el segon gol del partit, obra de Perrotta.

BarcelonaEn el partit disputat a l'Olímpic de Roma aquesta tarda, la Roma s'ha endut una victòria importantíssima de cara a les seves aspiracions de disputar-li el títol als equips punters de la Serie A. La victòria per 3 a 0 sobre el Càller deixa el conjunt romà a 4 punts del líder, el Milan i supera en 1 punt a la Lazio i el Nàpols i en tres a l'Inter de Milà, encara que tots aquests equips tenen un partit menys, que hauran de disputar demà. Els gols de l'equip de Claudio Ranieri han estat de Totti en el minut 22, després d'un llançament de penal; de Perrota en el minut 70 i de Taddei en el 90, per tancar el marcador.

En els altres partits de la jornada, el Palerm ha guanyat 1-0 al Brescia i el Parma ho ha fet per 2-0 sobre el Catània. Per demà, queden partits molt interessants com: Udinese-Inter (12.30), Bari-Nàpols (15.00), Bolònia-Lazio (15.00), Sampdoria-Juventus (15.00) i Milan-Gènova (20.45).