LLIGA ITALIANA
Esports Futbol 27/02/2011

L'Inter guanya al Luigi Ferraris davant la Sampdoria i se situa a només dos punts del Milan (0-2)

Els de Leonardo se situen a dos punts del líder i avançen a la classificació al Nàpols. Demà a les 20.45, el partit de la temporada: Milan-Nàpols

Adrià Soldevila
Di Natale i Sánchez celebren un dels gols de l'Udinese al camp del Palerm.

BarcelonaL'Inter de Milà ha guanyat en un camp complicat com és el Luigi Ferraris de Gènova, davant el Sampdoria. L'equip de Leonardo ha aconseguit una victòria molt important per a les seves aspiracions de títol amb gols de l'exmadridista Sneijder i l'exblaugrana Samuel Eto'o en el minut 90.

Set gols li ha marcat l'Udinese al Palerm, aquesta tarda al Renzo Barbera, amb una exhibició golejadora dels seus killers, Antonio Di Natale i Alexis Sánchez, que n'han fet 3 i 4, respectivament. El partit ha marxat ja al descans amb un contundent 0-5 i la segona part ha estat de descans per als dos equips, encara que els visitants han tingut temps per fer dues dianes més. Amb aquest resultat, l'Udinese es situa cinquè amb 47 punts, a un de la Lazio, que avui ha perdut al camp del Cagliari.

Els d'Edoardo Reja han perdut a l'estadi de Sant'Elia amb un solitari gol d'André Dias en pròpia porteria, després de rematar a gol un xut de Robert Acquafresca que es dirigia fora dels tres pals. La Roma ha desaprofitat la punxada del seu màxim rival i ha empatat a l'Olímpic davant el Parma. Com la setmana passada, la Roma ha marxat al descans guanyant per 2-0, però en una altra segona part desastrosa l'equip visitant ha aconseguit empatar amb dos gols d'Amauri.

A la resta de la jornada, el Catània ha guanyat 2-1 al Gènova, el Cesena ha guanyat 1-0 al Chievo i els partits Bari-Fiorentina i Brescia-Lecce han acabat amb empat. Demà al vespre es disputa el partit més esperat fins ara de la temporada, el Milan-Nàpols, que decidirà si els Rossoneri estan preparats per guanyar la Lliga o no.