Llevant
Esports Futbol 29/01/2011

El Llevant buscarà sortir del pou contra un Getafe en mala ratxa de resultats

El Llevant afronta la visita del Getafe com una final en la seva lluita per la permanència davant un rival marcat per la irregularitat en les últimes setmanes i que només ha sumat un punt en els últims quatre partits

Redacció
2 min
Sergio Busquets va fer de central contra el Llevant.

ValènciaLa ratxa del Llevant de cinc derrotes consecutives és la pitjor de l'equip valencià en la present temporada i per això des del club s'han engegat diverses iniciatives per demanar el suport de l'afició, ja que el Llevant considera aquest duel com la primera final de la temporada. L'afició té previst rebre l'equip a les portes del Ciutat de València i acompanyar-lo durant un centenar de metres per mostrar-li el seu suport, com ja van fer en un entrenament fa uns dies.

L'entrenador Luis García perd per lesió a Sergio González i no donarà la llista de convocats fins última hora, quan es completi el darrer entrenament, en unes hores. És una incògnita la participació de Rubén Suárez, que ha passat per un procés febril els tres últims dies; Héctor Rodas, amb uns problemes als isquiotibials de la cama dreta, i Victoriano Rivas 'Nano', que es recupera d'un trencament fibrilar a l'abdomen.

L'entrenador del Llevant podria incloure algunes novetats en l'onze inicial, com el canvi de Cerra per Javi Venta al lateral dret, o l'entrada a l'equip inicial de Xisco Nadal per 'Valdo al centre del camp.

El Getafe no ha aconseguit vèncer des que va començar el 2011 en cap dels cinc partits oficials que ha disputat (quatre de Lliga i un de Copa del Rei). Els homes de Míchel necessiten sumar tres punts de cop per acabar amb la seva crisi de resultats. I és que el Getafe és una muntanya russa d'emocions. Al desembre va mantenir la bona línia de sumar set partits sense perdre i ara, de sobte, ha aconseguit la xifra de cinc sense guanyar.

Per això el xoc davant el Llevant, un equip al que mai ha guanyat en Lliga en el seu estadi, serà molt important per recuperar el pols a la Lliga. Col·locat a la meitat de la taula, el conjunt madrileny té 27 punts, a mig camí d'Europa, però no massa allunyat de la zona baixa.

El primer pas passa per una victòria al Ciutat de València, on estarà Jaime Esparver. L'extrem esquerrà s'ha recuperat a temps d'una elongació del seu bessó esquerre que li va impedir jugar davant l'Espanyol en l'última jornada de Lliga. No han tingut la mateixa sort els altres dos lesionats de l'equip, Javier Arizmendi i Mario Álvarez, que encara necessiten més temps per recuperar-se de les seves molèsties.

Per motius tècnics, Míchel ha decidit deixar fora de la convocatòria a Juan Albín, al defensa turc Ibrahim Cas i al lateral dret Pablo Pintos. Per contra, recupera Borja Fernández, absent en les darreres jornades. En l'onze titular, l'entrenador del Getafe repetirà amb Óscar Ustari a la porteria i el lateral esquerrà Mané podria tornar a jugar d'inici. Al centre del camp, dos jugadors es disputaran un lloc per acompanyar a Derek Boateng a la creació. Víctor Sánchez i Javier Casquero són els principals candidats.

stats