Lliga de Campions
Esports Futbol 26/04/2011

Un Schalke desacomplexat busca fer història contra el ManU en la primera semifinal de la Champions

Dimarts a les 20.45 hores es veuran les cares dos rivals molt en forma a Europa: el Schalke no ha perdut encara a casa en Lliga de Campions i el Manchester United no ha concedit un sol gol a domicili

Redacció
1 min
El United s'entrena a Gelsenkirchen abans de jugar contra el Schalke.

BarcelonaEl Schalke 04 disputarà per primer cop en la seva història una semifinal de la Lliga de Campions i ho farà contra un dels grans a Europa, el Manchester United. Els anglesos visitaran Gelsenkirchen com a favorits, mentre que l'equip de l'exmadridista Raúl afronta el duel sense cap mena de pressió, però amb la il·lusió i el repte d'assolir la final de Wembley.

Abans, però, caldrà jugar els 180 minuts d'una semifinal apassionant, però que viu a l'ombra del Barça-Madrid de l'altra banda del quadre.

Sir Alex Ferguson ha deixat fora de la convocatòria Darren Fletcher, malalt, el golejador Berbatov, amb molèsties, i Hargreaves i Bebe, però podrà comptar amb els seus homes més en forma, Chicharito, Giggs i Rooney. L'entrenador local, per la seva banda, té el dubte del central Höwedes, que no va jugar dissabte. La Bundesliga, però, no serveix de referència per anticipar l'onze dels alemanys perquè allà Ralf Rangnick està fent moltes rotacions.

Schalke 04: Neuer; Uchida, Höwedes o Matip, Metzelder, Sarpei; Papadopoulos, Matip o Baumjohann; Farfán, Jurado; Raúl i Edú.

Manchester United

Àrbitre

Estadi i hora

stats