LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 22/02/2011

Un gran Anelka encarrila l'eliminatòria per al Chelsea amb dos gols al camp del Copenhaguen

L'equip de Carlo Ancelotti deixa l'eliminatòria pràcticament sentenciada amb la victòria clara al Parken Stadion de Copenhaguen (0-2)

Adrià Soldevila
Nicolas Anelka, autor dels dos gols del Chelsea a Dinamarca

BarcelonaEl Chelsea ha guanyat 0-2 al camp del Copenhaguen, el Parken Stadion, a Dinamarca, amb dos gols del francès Nicolas Anelka.

Els Blues han sortit al terreny de joc conscients que l'equip d'Stale Solbakken podia crear-li problemes, amb la qualitat del migcampista Bolaños i la velocitat del davanter camerunès Dame N'doye i ben aviat han encarrilat el partit. El primer gol, al minut 17, ha arribat després d'un error en l'entrega de pilota dels migcampistes locals, que han regalat l'esfèrica al francès ex del Reial Madrid, que ha batut Wiland per sota el cos.

Ja a la segona part, el Copenhaguen ha estirat línies i el Chelsea ho ha aprofitat per sentenciar. Anelka, en un contraatac de llibre, ha rebut una passada en profunditat de Lampard i ha creuat la pilota al segon pal, impossible per al porter local. Fernando Torres ha disposat d'una clara oportunitat per marcar el tercer gol, però Wiland ha tret una gran mà, que ha impedit el primer gol del madrileny com a jugador del Chelsea.

Amb aquest resultat, el Chelsea deixa pràcticament sentenciada l'eliminatòria, a falta del partit de tornada a Stamford Bridge el proper dia 16 de març.

Copenhaguen 0-2 Chelsea

Copenhaguen: Wiland, Pospech, Antonsson, Zanka, Wendt (Bengtsson, min. 75); Bolaños, Kvist, Claudemir, Groenkjaer (Zohore, min .- 87); Santín (Vingaard, min. 46), N'Doye.

Chelsea: Cech, Ivanovic, A. Cole, Bosingwa, Terry, Ramires, Essien, Lampard, Malouda (Jirkov, min. 85), Torres (Kalou, min. 90), Anelka (Drogba, min. 73).

Gols: 0-1, min. 17, Anelka, 0-2, min. 54, Anelka.

Àrbitre: Bjoern Kuipers (Holanda). Targeta groga, pel Copenhaguen, a Zanka i Pospech, i pel Chelsea, a Torres, Malouda ja Terry.

Incidències: Partit disputat al Parken de Copenhaguen davant 36.700 espectadors.