Futbol - Portugal
Esports Futbol 03/12/2010

El Benfica guanya amb gols de Cardozo i Saviola

El paraguaià Óscar Cardozo i l'argentí Javier Saviola han marcat en la victòria del Benfica sobre l'Olhanense (2-0), en un triomf que situa als de Lisboa a cinc punts del liderat

Javier Saviola celebra el gol contra l'Olhanense.

LisboaEn el partit avançat de la 14a jornada de lliga a Portugal, l'actual campió ha fet un partit seriós i efectiu contra un rival ben posicionat i que, a través dels contraatacs, l'ha posat en problemes. Tot i així, poc abans del descans un bon gol de cap de Cardozo amb l'ajuda del porter Moretto, que no bloca bé, ha aplanat el camí per la victòria visitant.

Ja al final, sobre el minut 80, el sempre elèctric Saviola, ha aprofitat un refús per marcar i sentenciar el matx. Amb aquesta victòria, el Benfica es consolida al segon lloc de la classificació amb 27 punts i posa pressió al Porto, que haurà de jugar dilluns contra el Vitória de Setúbal.