PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 20/03/2011

El Llevant vol confirmar el seu bon camí cap a la salvació al camp de l'equip menys golejador

El Deportivo i el Llevant definiran el seu rumb demà a Riazor, un partit en què els dos pretenen consolidar-se en la zona tranquila de la classificació

Redacció
1 min
Felipe Caicedo i Valdo celebren el gol del Llevant davant l'Almeria.

BarcelonaEl Llevant es troba en el millor moment de la temporada, després d'haver sumat cinc victòries, dos empats i només una derrota en les últimes vuit jornades del campionat, el que li ha permès passar de l'últim al dotzè lloc. Luis García, entrenador del Llevant, perd per lesió el defensa Asier del Horno, per un microtrencament a la zona isquiotibial, i l'ex migcampista del Deportivo, Sergio González, que arrossega una lesió muscular al bessó des del passat mes de gener. L'entrenador madrileny, que té vuit jugadors advertits de sanció per al següent partit de Lliga, podria realitzar algun canvi respecte l'equip que va empatar davant el Mallorca (1-1). Un, obligat, serà l'entrada a l'onze de Juanfran al lateral esquerre, en substitució del lesionat Del Horno. A més, Luis García podria alinear com a titular l'equatorià Jefferson Montero, desplaçant Valdo a la mitja punta i deixant Xisco Muñoz a la banqueta. L'equatorià Felipe Caicedo serà de nou titular i buscarà el seu segon gol fora de casa, ja que dels onze marcats, només un ha estat a domicili.

Els de Corunya, que van ser derrotats per l'Espanyol la setmana passada, afrontaran davant el Llevant el primer de dos partits consecutius a casa en què sis punts serien pràcticament determinants en el seu camí cap a la permanència. El tècnic deportivista, Miguel Ángel Lotina, ha recuperat per al duel amb els valencians el defensa argentí Diego Colotto i el centrecampista Rubén Pérez, que van complir sanció davant l'Espanyol, i també podrà comptar amb el mexicà Andrés Guardado, al que va donar descans a Cornellà-El Prat, i Manuel Pablo, baixa per lesió des de finals de febrer.

stats