PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 02/04/2011

Roberto Soldado marca quatre gols a Getafe i dóna una gran victòria al València (1-4)

El València recupera la felicitat i deixa el Getafe molt tocat, després de només haver guanyat un sol partit en el que va de 2011. S'apropa al descens Míchel

Soldado celebra un dels seus quatre gols a Getafe.

BarcelonaAbans del xiulet inicial, les urgències havien cridat a les portes dels dos equips. El València, des de l'eliminació de la Lliga de Campions davant el Schalke 04 alemany, no aconseguia aixecar el cap, mentre que el Getafe sumava una única victòria, davant el Deportivo, en els últims catorze partits, un d'ells de Copa del Rei contra el Betis de Segona Divisió.

Mosquera ha estat inspirat en un parell d'accions i ha connectat perfectament amb Manu del Moral. En la primera d'elles, un cop de taló seu ha deixat una bona pilota al de Jaén per fer el primer gol del partit. Poc després, una bona passada del jugador del planter del Reial Madrid ha propiciat el segon i últim acostament del Getafe en els 45 minuts inicials. De nou ha estat Manu el receptor de l'assistència, però en aquesta ocasió, César ha encertat traient una bona mà.

Així s'ha arribat al descans, però tot just començar el segon temps, Soldado ha empatat el partit. El que va ser heroi del Coliseum, ara, convertit en un perillós rival. El mateix Soldado no ha tingut compassió i als quinze minuts de la segona part ha marcat el segon, aprofitant una bona passada en profunditat del brasiler Jonas. Instants després ha fet el seu hat trick amb un gol d'autèntic caçador de l'àrea, i el quart ha arribat entre els aplaudiments de la que va ser l'anterior afició.

El darrer gol, del jugador del planter Adrián Sardinero, ha estat només una anècdota. El València supera el Vila-real a la classificació en dos punts, a l'espera que acabi el partit dels castellonencs davant el Barça. Quan acabi la jornada, el Getafe pot tenir el descens a només dos punts i encara ha de enfrontar-se a un calendari molt dur: Sevilla, Reial Madrid i Vila-real, entre d'altres, esperen a l'equip de Míchel.