PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 27/02/2011

L'Hèrcules vol aprofitar el factor camp per derrotar un Getafe en hores baixes (17 h)

Els de Míchel González han sumat únicament 3 punts des de l'1 de gener de 2011. Han guanyat només un partit dels 8 disputats des de l'entrada d'any

Redacció
2 min

BarcelonaL'Hèrcules torna diumenge a l'estadi Rico Pérez, on ha sumat 19 dels seus 20 punts, amb l'objectiu de fer valer el factor camp per superar el Getafe, que només ha guanyat un dels seus vuit últims partits de Lliga.

L'equip alacantí necessita guanyar el Getafe per allunyar-se de la zona de descens, encara que el conjunt alacantí evitarà caure entre els tres últims classificats sigui quin sigui el resultat gràcies als enfrontaments directes entre equips que ocupen les darreres posicions. L'Hèrcules afronta el xoc pressionat per les nombroses baixes que arrossega entre lesions i sancions. Francisco Joaquín Pérez Rufete, Francisco Peña, Royston Drenthe i Nelson Haedo Valdez no poden jugar per lesió, mentre que David Cortés, Sergio Rodríguez i Abel Aguilar es perdran el partit per acumulació de targetes. Davant d'aquesta situació, el tècnic Esteban Vigo ha convocat tots els futbolistes disponibles, a més del davanter juvenil del planter Javi Hernández 'Jabo', que entra per primera vegada en una citació del primer equip. Juanra Cabrero ocuparà el lateral dret de la defensa herculana, mentre que Noé Pamarot, que no va jugar a Sevilla per malaltia, recuperarà el seu lloc al centre de la defensa. Hi ha més incògnites sobre els jugadors que acompanyaran David Trezeguet en tasques ofensives, davant les nombroses baixes i els canvis que en les últimes jornades ha realitzat Esteban Vigo a la recerca de les millors alternatives.

El Getafe intentarà agafar el penúltim tren amb destinació als llocs europeus, que encara són a l'abast del conjunt que dirigeix José Miguel González, Míchel. Situat just al mig de la classificació, en la desena posició, el club que presideix Ángel Torres no vol acabar la temporada en terra de ningú. Només tres punts separen el Getafe de la setena posició, propietària actualment del Sevilla. Per això el xoc davant l'Hèrcules serà gairebé vital per comprovar quines seran les aspiracions definitives del conjunt "blau" fins a final de temporada. El seu president ja va anunciar aquesta setmana que els tres pròxims partits, davant l'Hèrcules, l'Atlètic de Madrid i l'Sporting seran claus per saber quin és el fi últim del Getafe en aquest curs. La primera de les tres parades serà a Alacant, on Míchel podrà comptar amb dos dels seus jugadors importants. Javier Arizmendi i Manu del Moral s'han recuperat d'una lesió i han entrat en la convocatòria. No obstant això, tots dos tenen moltes possibilitats de veure el duel des de la banqueta. A més, podria fer alguna variació en l'onze inicial que va perdre davant el Racing en la passada jornada de Lliga. Dani Parejo, suplent en les tres últimes cites, podria recuperar la titularitat en detriment de Javier Casquero. La resta de l'equip serà pràcticament el mateix. Jordi Codina estarà sota els pals, ja que Óscar Ustari segueix lesionat i Rafael López substituirà en el centre de la defensa el sancionat Iván Marcano. Per motius tècnics no viatgen a Alacant Borja Fernández, Pablo Pintos ni Juan Ángel Albín.

stats