Esports Futbol 12/12/2010

L'Hèrcules i el Màlaga volen fugir de la zona del descens, amb una victòria que els obri distància

Alacantins i malaguenys ja s'han enfrontat a la Copa del Rei, en la qual va sortir victoriós el quadre andalús, encara que al Rico Pérez el resultat va ser d'empat

Redacció
2 min

BarcelonaL'entitat herculana ha viscut una setmana en què els assumptes extraesportius han pesat més que els esportius i que han deixat entreveure certa fractura entre la plantilla i l'entitat, encara que els jugadors han volgut passar pàgina per centrar-se en el partit.

Esteban Vigo no podrà comptar per al xoc amb el migcampista argentí Matías Fritzl, que ha de complir un partit de sanció per acumulació d'amonestacions, un càstig que també amenaça a cinc jugadors que habitualment titulars en les alineacions com són Abraham Pau, Noè Pamarot, Francisco penya, Royston Drenthe i Nelson Haedo Valdez.

També és baixa per lesió Javier Farinós-de llarga durada-, Olivier Thomert i Sendoa Agirre, mentre que són novetat en la convocatòria Francisco Joaquín Pérez Rufete, després de dues setmanes amb problemes musculars, i el romanès Cristian Pulhac.

De la mateixa manera que com a visitant l'Hèrcules té problemes, com a local està mostrant una imatge molt més sòlida, en la qual adquireixen un gran pes la seva parella de davanters formada per Valdez i David Trezeguet. Aquest últim va aconseguir els seus set gols en el Rico Pérez i va marcar en tots els partits que va jugar al Rico Pérez.

El Màlaga, que va guanyar folgadament la passada jornada el Racing per 4-1, arriba per això amb l'ànim més calmat, encara que les estadístiques són negatives. Fa nou partits perduts i vint gols en contra i és l'equip més golejat de Primera Divisió.

El tècnic xilè Manuel Pellegrini podria repetir l'alineació que va golejar el Racing-primera vegada des de començament de temporada-en no tenir baixes i en haver recuperat el defensa danès Patrick Mtiliga i el davanter uruguaià Sebastián Fernández.

Són novetats en la convocatòria el defensa portuguès Elder Rosario i el davanter franco-marroquí Nabil Baha, que substitueixen el defensa argentí Javier Hernán Malagueny i el davanter Juanmi.

stats