LLEVANT
Esports Futbol 13/02/2011

Caicedo dóna una victoria d'extrema importància al Llevant, que surt de la zona del descens (1-0)

Els de Luis García Plaza surten amb 24 punts de la zona del descens, que ara marca l'Osasuna amb 22 punts, després de 4 jornades dins la zona vermella

Redacció
2 min
Felipe Caicedo i Valdo celebren el gol del Llevant davant l'Almeria.

BarcelonaUn bon gol marcat pel equatorià Felipe Caicedo al principi del segon temps ha deixat els tres punts a València, en el partit entre el Llevant i l'Almeria, dos equips de potencial similar i que comparteixen l'objectiu de la lluita per la permanència.

Ha estat un partit sense al·licients a la primera part, però de gran intensitat en la segona, després del gol del davanter equatorià, amb constants alternatives i en què l'Almeria no s'ha rendit, encara que no ha disposat de clares opcions per anivellar el partit, tot del seu domini territorial. La primera meitat no ha estat de qualitat, però plena d'alternatives, davant d'una i altra porteria, encara que cap de les opcions de gol ha estat clara.

La segona meitat ha començat amb l'1-0 en la millor jugada fins llavors de la trobada, forjada per Ballesteros, Valdo i Xisco Muñoz i resolta de manera magistral per Caicedo, que ha estrenat el marcador en la primera ocasió que ha tingut. El xoc s'ha revolucionat i les oportunitats, inexistents fins aleshores, han començat a prodigar davant les dues porteries. A mesura que ha avançat el partit, l'Almeria ha tingut més presència al camp del Llevant, un equip que tractava de buscar el segon gol a la contra. Valdo ho va aconseguit, però estava en fora de joc i el gol ha estat invalidat(m.73). El partit estava completament obert, amb un Llevant que es debatia entre si intentar rematar el rival o de defensar el marcador i un Almeria que no tenia més opció que la de tractar de no sortir de buit de València, encara que a les seves jugades d'atac els faltava claredat. El domini de l'Almeria en els últims minuts ha estat aclaparador. Els tres punts han estat per al Llevant, que a més ha garantit el seu avantatge en la diferència particular de gols.

1 Llevant - 0 Almeria

Llevant: Munúa, Javi Venda, Ballesteros, Del Forn, Juanfran, Xavi Torres, Iborra, Valdo (Nano, 86'), Xisco Muñoz (Jefferson Montero, 74'), Juanlu i Caicedo (Stuani, 83').

Almeria: Diego Alves, Michel, Marcelo Silva, Carlos García, Jakobsen (Corona, 85'), Bernardello, M, Bami (Feghouli, 67'), Uche, Piatti (Goitom, 76'), Crusat i Ulloa.

Gol: 1-0 (52') Caicedo.

Àrbitre: Delgado Ferreiro (Col·legi basc). T.G: Juanfran i Javi Venta (Llevant); Michel i Carlos García (Almeria).

Assistència: 12.000 espectadors

stats