PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 24/04/2011

La revelació de la segona volta, el Llevant, visita un Atlètic de Madrid amb Agüero enratxat (19.00)

L'estadi Vicente Calderón serà demà l'escenari d'un altre examen per a les opcions del Llevant, l'equip revelació d'aquesta lliga, que visita l'Atlètic de Madrid

Redacció
2 min
Els jugadors del Llevant celebren el primer gol de Suárez.

BarcelonaEl Llevant, que viatja amb la ment posada per part dels seus tècnics i els seus jugadors a puntuar per assegurar la permanència, pensa que una victòria a Madrid deixaria el seu equip a un punt de l'Atlètic i a les portes de les posicions de la Lliga Europa.

L'equip valencià conviu entre la prudència i l'eufòria després d'una segona volta disputada a un altíssim nivell i al tram final ha arribat amb moltes possibilitats de mantenir la categoria tot i haver completat una primera volta decebedora. L'objectiu de l'equip que entrena Luis García Plaza és el d'aprofitar les urgències del conjunt madrileny, per la qual cosa no podrà comptar amb els lesionats Sergio González i Asier del Horno. A més, Rubén Suárez, que ha marcat diversos gols fonamentals en les últimes jornades, es troba sancionat. En qualsevol cas, els seus problemes físics anaven, amb tota probabilitat, a impedir jugar el partit, pel que serà substituït per Xisco Muñoz. Les circumstàncies de la setmana poden propiciar algun canvi i, si Juanlu no arriba, entraria Jefferson Montero i es produiria algun canvi en la disposició dels jugadors sobre el terreny de joc, de manera que García Plaza ha decidit viatjar amb vint futbolistes. El canvi que sí que sembla definitiu és el de l'eix de l'atac, on Stuani deixarà el seu lloc a Felipe Caicedo que, recanvi de la seva lesió, ja va disputar alguns minuts la setmana passada davant l'Hèrcules.

Davant hi serà l'Atlètic de Madrid. És un xoc important per al conjunt blanc i vermell, que defensa la setena plaça de la classificació, en la que repeteix per segona setmana consecutiva, mira cap a posicions més altes de la taula, com el cinquè i sisè lloc, i vol prolongar el seu bon moment amb l'objectiu de refermar-se en zona europea. Només li val la victòria en el duel de demà contra el Llevant, un equip molt fiable en aquesta segona volta, en la que només ha patit dues derrotes, ha aconseguit 27 dels 39 punts en joc i s'ha situat més a prop d'Europa, a quatre punts, els que el separen de l'Atlètic, que de les places de descens, a nou de distància.

stats