PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 29/01/2011

El Llevant aconsegueix una victòria important, davant un rival que encara no ha guanyat al 2011 (2-0)

Amb aquesta victòria, els de Luís García Plaza se situen en 18ena posició, empatat a punts amb la zona de salvació, que la marca l'Osasuna amb 18 punts

BarcelonaNo ha estat un bon partit, amb dos equips molt espessos en la primera meitat, tònica de la qual no s'ha lliurat l'equip madrileny a la segona, mentre que uns minuts d'intensitat per part dels locals han estat suficients perquè el triomf es quedés a València.

Després del 2-0, amb prou feines s'ha jugat a futbol i el triomf per als llevantinistes ha estat més plàcid del que s'esperava, davant un equip amb millors jugadors però gairebé sense mordents. La primera part ha estat de baixa qualitat i amb poques ocasions de gol, fins al punt que el primer remat de l'equip local ha arribat als 18 minuts i l'acció més perillosa del conjunt valencià s'ha produït produir per mitjà de Caicedo als 28 minuts. El Getafe només ha xutat a porta en una ocasió. Ha estat en un potent xut llunyà de Mané, que ha sortit per sobre de la porteria de Munúa als 39 minuts.

Tot el que no havia passat en el primer temps, ha passat a l'inici del segon. Pràcticament en la primera acció ofensiva de la represa, un centre des de l'esquerra ha estat pentinat per Caicedo i Valdo ha marcat a boca de canó l'1 a 0. Gairebé immediatament, la combinació entre una indecisió d'Ustari i una genialitat de Caicedo ha posat el 2-0 al marcador, quan tot just s'havien complert deu minuts del segon temps. Miku ha disposat de la primera opció clara del seu equip (m.61), però ha enviat la pilota fora, poc abans que les substitucions forçades per lesió en els dos equips trenquessin el ritme del partit.

Amb un home més, el Llevant ha tractat de controlar el partit i buscar les seves opcions al contraatac per assegurar la victòria, mentre que el Getafe tot just s'apropava a la porteria de Munúa.

2 Llevant - 0 Getafe

Llevant: Munúa, Javi Venda, Ballesteros, Del Forn, Juanfran (Nano, m.66), Pallardó, Xavi Torres, Xisco Muñoz (Iborra, m.72), Valdo (Wellington, m.88), Juanlu i Caicedo .

Getafe: Ustari, Miguel Torres (Colunga, m.65), Rafa (Marcano, m.59), Catalunya Diaz, Mané, Boateng, Mosquera (Gavilán, m.57), Rius, Parejo, Manu del Moral i Miku .

Gols: 1-0 (m.47) Valdo. 2-0 (m.54) Caicedo.

Àrbitre: Ramirez Domínguez (col·legi andalús). T.G:Caicedo, Javi Venda i Xavi Torres (Llevant) i Parejo i Rios (Getafe). T.V: Xisco Nadal (Llevant) i Manu del Moral (Getafe)

Assistència: 10.500 espectadors.