PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 16/01/2011

Rubén Suárez: "L'únic que et ve de gust és matar algú"

Avui, el davanter que ahir va ser titular a La Romareda, no ha aconseguit trobar cap explicació del motiu pel qual els àrbitres perjudiquen el Llevant partit rere partit

Redacció
2 min

BarcelonaRubén Suárez, davanter del Llevant, ha assegurat que té la sensació que els àrbitres "no ens volen" a Primera divisió i ha apuntat que l'únic que li ve de gust és "matar algú" i donar-se "cops de cap contra l'autobús". El jugador del Llevant ha realitzat aquestes declaracions després que el col·legiat Álvarez Izquierdo els anulés un gol al partit que va jugar ahir dissabte a La Romareda contra el Saragossa i que va acabar amb 1-0.

"T'estàs jugant la vida contra un rival directe, vas perdent, estàs essent millor, fas un gol legal, tens el cor a 190 pulsacions, doncs ja saps, l'únic que et ve de gust és matar a algú. És una sensació d'impotència pura ", ha dit. "Hi va haver un moment del partit que em venia de gust marxar. L'hi deia a un company al camp, no ens volen, que no ens volen (a Primera divisió)", ha afegit.

Rubén també ha assegurat que la setmana passada, després de la derrota davant el València, "ens queixem molt i no serveix de res". "Un altre punt que ens guanya un rival directe de forma injusta. A embeinàr-nos-la i donar cops de cap contra l'autobús", va afirmar. El futbolista del Llevant ha destacat que el col·legiat no va oferir cap explicació després d'anul·lar un gol a l'equip valencià. "I a sobre l'àrbitre no diu res, perquè no té cap explicació, l'únic que deia és que ell no havia xiulat. Doncs res una altra setmana així i a enganxar puntades de peu a l'autobús", ha dit.

"Tenim la sensació que no podran amb nosaltres. Però fa mal i el proper diumenge xiularà una altra vegada i no passarà res, i nosaltres com tontos aquí amb un punt menys i amb la sensació que ens estem jugant la vida i no passa res amb els errors que li fan al Llevant ", ha conclòs.

stats