PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 29/01/2011

El Mallorca acaba golejat per un equip que encara no havia guanyat cap partit fora de casa, l'Sporting (0-4)

Dés que Manolo Preciado va ser ratificat com entrenador de l'Sporting, el conjunt asturià ha sumat un empat i 3 victòries consecutives

El davanter del Mallorca, Pierre Webó, es lamenta en una acció d'avui davant l'Sporting.

BarcelonaEl Mallorca ha sumat la seva tercera derrota consecutiva després de perdre en les últimes jornades davant l'Atlètic de Madrid i Reial Madrid, i segueix estancat amb 27 punts, un matalàs, per ara, encara còmode. L'Sporting de Gijón ha conquerit a Mallorca la tercera victòria consecutiva a la Lliga, la primera fora de casa, en derrotar amb contundència (0-4) a l'equip que dirigeix el danès Michael Laudrup, confirmant una reacció que ja el situa cada vegada més lluny de la zona de descens.

Però el més preocupant per a l'equip balear és la sensació que ha entrat en una dinàmica negativa molt difícil de superar. Davant l'Sporting ha encaixat quatre gols, els mateixos que la seva porteria havia rebut en tota la primera volta. A més, té una plantilla molt justa i en el pròxim partit davant l'Osasuna no podrà comptar amb Pierre Webó, Joao Víctor i Nunes, per acumulació d'amonestacions. El conjunt asturià ha aprofitat molt bé les imprecisions de la defensa balear per avançar-se en el marcador per mediació del seu golejador habitual, Diego Castro, quan tot just havien transcorregut tres minuts de la primera part. L'inici dubitatiu i desencertat de la rereguarda vermellenca ha recordat molt al partit de tornada de la Copa del Rei davant l'Almeria en el mateix escenari, quan va encaixar dos gols en tres minuts.

El Mallorca ha pressionat l'Sporting a la recerca de l'empat, tant, que ha deixat espais per als rapidíssims contraatacs visitants, que han sentenciat el partit amb dos gols entre els minuts 60 i 67: el 0-2 ha arribat després d'un xut de Canella que Kevin acaba introduint en pròpia posada; el 0-3, obra del portuguès André Castro, que, tot just cedit pel Porto, ha anotat el seu primer gol com a jugador de l'Sporting, en materialitzar un excel lent passada a l'espai de Diego Castro. Més tard, tancaria el compte Nacho Novo, que -després de jugar nou temporades a Escòcia- també ha aconseguit avui el seu primer gol a la lliga espanyola, després de culminar un contraatac espectacular.

Amb 0-4 al marcador, l'equip de Manolo Preciado ha jugat a plaer davant un Mallorca que comença a sembrar molts dubtes en l'inici de la segona volta.

0 Mallorca - 4 Sporting

Reial Mallorca: Aouate, Cendrós, Martí Crespí (Martí, min. 66), Nunes, Kevin; Nsue (Enrich, min. 68), Joao Víctor, De Guzmán, Pereira (Tejera, min. 81), Castro; Webó .

Sporting de Gijón: Cuéllar, Lora, Hernández, Gregory, Canella; De Les Coves (Novo, min. 73), Eguren, Cases (André Castro, min. 66), Castro (García, min. 81), Rivera ; Barral.

Gols: 0-1 (3') Diego Castro. 0-2 (60') Kevin, en pròpia porta. 0-3 (67') André Castro. 0-4 (86') Nacho Novo.

Àrbitre: Paradas Romero (Col·legi andalús). T.G: Joao Víctor, Martí Crespí, Webó i Nunes (Mallorca); Eguren i Cuéllar (Sporting)

Assistència: 11.336 espectadors.