PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 10/04/2011

El Llevant busca consolidar la salvació davant un Racing de Santander en plena ratxa (17 h)

Els valencians buscaran sentenciar la seva presència a Primera Divisió la temporada vinent en un estadi on també es busca el mateix

Redacció
2 min
Stuani (e) celebra amb Javi Venta un gol del Llevant

BarcelonaEl Llevant buscarà certificar de forma virtual la seva salvació, ja que en cas de victòria acumularia 41 punts, una xifra que tots els implicats en la lluita per la permanència donen per suficient per seguir a Primera. Luis García, entrenador del Llevant, té les baixes per sanció de Gustavo Munúa, Vicente Iborra, Juanfran García i Sergio Ballesteros, i per lesió la del migcampista Sergio González i el davanter equatorià Felipe Caicedo. A més, el tècnic madrileny va assegurar divendres passat que Asier del Horno, amb una inflamació al tendó d'Aquiles del peu esquerre, serà dubte fins al mateix dia del partit, pel que han viatjat a l'expedició 19 futbolistes. L'absència de Del Horno provocaria l'entrada en el lateral esquerre de David Cerra, mentre que Héctor Rodas ocuparà el lloc del sancionat Ballesteros. En atac, es mantindrà la parella formada per Rubén Suárez i Cristian Stuani. Manolo Reina tornarà a ocupar la porteria, mentre que Xavi Torres, que va complir un partit de sanció davant el Màlaga, formarà al costat de Miguel Pallardó a l'eix del centre del camp.

El Racing de Santander afronta la visita del Llevant als Camps de Sport del Sardinero amb l'objectiu de sumar tres punts que l'apropin a la permanència matemàtica, en un partit en què el tècnic Marcelino García Toral no podrà contra amb els lesionats Rosenberg, Arana i Francis. El conjunt càntabre vol continuar la seva ratxa de bons resultats que l'ha portat a situar-se en la part mitjana de la taula. En cas d'imposar-se al Llevant, el Racing hauria sumat tres victòries consecutives per primera vegada en la temporada. Encara que el Racing travessa un bon moment, a set punts dels llocs de descens, l'estat d'ànim de la plantilla no és l'ideal, segons ha reconegut Marcelino, ja que el club no ha complert amb el seu compromís d'abonar aquesta setmana les quantitats que encara se'ls deuen a onze jugadors, corresponents a la temporada passada.

stats