PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 19/02/2011

El Reial Madrid supera el Llevant per 2-0 i dorm a dos punts del Barça

El Reial Madrid ha superat el Llevant per 2-0 amb gols de Karim Benzema (6') i Ricardo Carvalho (41') i això fa que dormi a només dos punts del Barça

David Jover
Carvalho celebra el seu gol, el segon del Madrid

BarcelonaNo ha estat un dels partits més brillants del Reial Madrid. Tampoc els ha fet falta espreme's gaire, ja que als sis minuts Karim Benzema ha avançat els blancs amb un xut ras i creuat. El millor Madrid s'ha vist en la primera meitat, que ha estat quan ha tingut les millors ocasions de gol i on ha pogut sentenciar el partit. El Llevant ha tingut molts problemes per superar físicament els de Mourinho i no ha creat gaire perill a la porteria del debutant Adán, que jugava el primer partit al Bernabéu com a titular.

En una de les primeres ocasions del partit per a l'equip blanc, el francès Karim Benzema ha rebut una bona passada dins de l'àrea i no ha perdonat davant de Munúa al 6' de la primera. Després del gol, els blancs encara s'han fet més dominadors del partit gràcies a que el Llevant no passava de mig camp. Tot i així els de Mourinho no han gaudit de grans ocasions de gol i no han fet el 2-0 fins al minut 40'. Una centrada de Cristiano Ronaldo des del vèrtex de l'àrea esquerra l'ha rematat molt bé Carvalho, que estava lliure de marca.

En el segon temps el Reial Madrid ha gaudit de més ocasions però no ha pogut ampliar el marcador. A més, quan han vist que el Llevant no creava gaire perill han abaixat el pistó i han reservat forces pensant en l'enfrontament davant l'Olympique de Lió de Lliga de Campions.

Fitxa Tècnica

Reial Madrid: Adan, Ramos, Carvalho, Albiol, Marcelo; Lass, Khedira; Di María, Kaká, Ronaldo; i Benzema.

Llevant: Munúa; Cerra, Nano, Ballesteros, Del Horno; Juanfran, Xavi Torres, Iborra, Valdo; Xisco i Caicedo.

Gols: 1-0 Benzema (6'), 2-0 Carvalho (40').