PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 09/01/2011

L'arribada del Reial Madrid pot amb el domini i el partidàs del Vila-real (4-2)

Cristiano Ronaldo ha marcat el tercer, un altre 'hattrick' pel portuguès i Kakà ha fet el quart, després de molts mesos sense trepitjar la gespa del Bernabéu

Adrià Soldevila
Cristiano Ronaldo celebra un dels seus gols davant el Vila-real.

BarcelonaA les set de la tarda ha començat aquest partit, entre el Reial Madrid de Mourinho i el Vila-real de Juan Carlos Garrido. En el primer minut, Cazorla ha disposat d'una ocasió clara, en el primer contraatac dels castellonencs, però el seu xut s'ha estavellat a les cames de Sergio Ramos i ha sortit fora. En el 6, però, una altra gran jugada de Cazorla, ha acabat amb assistència de Rossi a Cani, que ha definit davant Casillas, per marcar el primer gol. Dos minuts després, en una altra gran jugada, Benzema ha obert per Ozil, que ha fet la passada de la mort per Ronaldo i el portuguès, sense porter, no ha perdonat. En el minut 17, el Vila-real s'ha tornat a avançar, amb una passada en profunditat, que ha aprofitat Marco Rubén per aixecar la pilota per sobre Casillas i marcar el segon del seu equip. Però quan el Vila-real dominava i semblava que havia d'arribar així al descans, una falta llençada per Xabi Alonso ha estat rematada per Ronaldo a l'àrea petita, fen inútil la sortida de Diego López. Amb el marcador de 2-2 s'ha arribat al descans.

Ha començat la segona part amb un xut perillós de Cristiano Ronaldo, que ha sortit fora per sobre el travesser de Diego López. El Madrid ha millorat molt, té el control del joc i arriba amb perill a l'àrea del Vila-real, que no pot passar del mig del camp. Benzema ha disposat d'un parell d'oportunitats clares, però no aconsegueix el gol. En el 63, Cristiano perdona una ocasió claríssima davant Diego López. No defineix quan estava sol i cedeix la pilota enrere perque Ozil xuti fora. Ja en el 78', Cristiano marca el tercer, després d'aprofitar-se d'una jugada on el mateix jugador estava en fora de joc. Dos minuts després, Kakà, que reapareixia al Santiago Bernabéu després de molts mesos lesionat, ha marcat el quart, rematant una centrada de Ronaldo.

Els tècnics presenten les següents alineacions:

Reial Madrid: Casillas, Sergio Ramos, Albiol, Carvalho, Marcelo; Lass, Xabi Alonso; Ozil, Di Maria, Cristiano Ronaldo i Benzema.

Vila-real: Diego López; Ángel, Catalá, Gonzalo, Capdevila; Cazorla, Borja Valero, Bruno, Cani; Rossi i Marco Ruben.