UD LLEVANT
Esports Futbol 12/12/2010

El Llevant empata al Molinón i suma el primer punt fora de casa, després de quatre visites (1-1)

El conjunt asturià no aconsegueix els tres punts des de la jornada 7, a casa i davant el Sevilla. Ja fa vuit jornades que no guanya i perilla el cap del tècnic càntabre

Sangoy i Caicedo lluiten per una pilota al Molinón, aquesta tarda.

BarcelonaEl Llevant ha sabut aguantar les embesties d'un Sporting molt ben situat i amb moltes ganes i, fins i tot, s'ha avançat en el marcador mitjançant un gol de Felipe Caicedo. L'Sporting ha sortit al terreny de joc amb la intenció de marcar aviat i mantenir el control de la pilota. Així, Sangoy ha gaudit de la primera ocasió clara de marcar, a l'agafar desprevinguda a la defensa llevantina. El davanter sportinguista ha estat embestit pel porter Reina, en una sortida desesperada que li ha costat la targeta groga. L'Sporting tenia el domini i les ocasions a la primera meitat. En aquest període, el Llevant no ha tingut oportunitats, encara que l'equatorià Caicedo donava sensació de perill en cada pilota que tocava.

A la segona meitat, l'Sporting ha pressionat, ha combinat i ha tancat al seu rival als voltants de la seva àrea. No obstant això, en el minut 71 s'ha produït un xut del Llevant que Juan Pablo no ha aturat i Caicedo, molt atent, ha tocat la pilota per marcar. L'Sporting s'ha llençat a buscar l'empat en els últims minuts i Eguren ho ha aconseguit en el minut 81.

En roda de premsa, el tècnic sportinguista Manolo Preciado, ha destacat que "hi ha hagut un equip que ho ha donat tot sobre el terreny de joc i un altre que s'ha aprofitat de la situació per endur-se un punt" i creu que el seu equip "guanyarà algun partit jugant com avui". Pel que fa Luis Garcia Plaza, el tècnic del Llevant, s'ha queixat de "dos penals no assenyalats", "una mà de José Ángel a la primera part i una agafada escandalosa sobre Jordà a la segona".

1 Sporting - 1 Llevant

Sporting: Juan Pablo, Lora, Botía, Gregory, José Ángel, Eguren, De las Cuevas (Nacho Novo, 71'), Rivera, Sergio Álvarez (Carmelo, 46'), Diego Castro i Sangoy (Barral, 59')

Llevant: Reina, Javi Venta, Nano, Ballesteros, Juanfran, Pallardó, Xisco Nadal (Muñoz, 82'), Rubén (Sergio, 58'), Xavi Torres, Juanlu i Caicedo (Jorda, 77')

Gols: 0-1 (71') Caicedo. 1-1 (82') Eguren.

Àrbitre: Delgado Ferreiro (col·legi basc). T.G: Sergio Álvarez i Carmelo (Sporting); Reina, Rubén, Juanfran, Jordà i Nano.

Assistència: 18.000 espectadors