PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 15/01/2011

L'arribada i un golàs de Cani permeten al Vila-real mantenir-se invicte com a local (4-2)

Aquest partit serà recordat per ser el del debut de l'exjugador del Reial Madrid i de la Roma, Cicinho; i pel golàs des del centre del camp del migcampista Cani

Els jugadors del Vila-real celebren un gol en el partit davant l'Osasuna.

BarcelonaDesprés d'un quart d'hora de tempteig per part dels dos equips, el Vila-real ha començat a tocar la pilota. Així amb Valero, Cani i Capdevila, els locals aconseguien posar setge i perill a la porteria navarresa. Ha estat en una d'aquestes jugades, després d'una rematada de Rossi fora i un altre de Matilla a les mans de Ricardo, quan ha arribat el gol de Marco Rubén als vint minuts. El gol ha permès a l'equip de Garrido tranquiltzar-se i, fins i tot, ha gaudit d'opcions per sentenciar el partit, amb un mà a mà de Rossi, que ha parat Ricardo als 35 minuts. Però en aquest últim quart d'hora ha estat l'Osasuna el que ha tancat el seu rival, amb pilotes aèries, serveis de cantonada i rematades de lluny, als quals els mancat punteria i sort.

La segona part ha començat de forma trepidant. Osasuna l'ha iniciat com havia acabat la primera, buscant la porteria del Vila-real i l'ha trobat al primer minut, després d'un córner, que ha rematat Vadocz al fons de la xarxa. Però no ha tingut temps de saborejar la situació, ja que una jugada genial de Cani resolia els problemes del seu equip. El migcampista aragonès s'ha trobat una pilota al centre del camp i al primer toc i amb un xut precís, superava a un avançat Ricardo. L'Osasuna no ha defallit i ha seguit tancant el Vila-real a la seva àrea, el que li ha permès aconseguir un nou empat, encara que la jugada ha quedat invalidada per fora de joc. Aquest gol anul·lat ha despertat l'equip local, que ha començat a tenir més presència a l'àrea contrària. Així, Capdevila anotava el tercer gol local en un córner. Semblava que els locals tenien el partit ja controlat, però res més lluny de la realitat, ja que l'Osasuna seguia donant sensació de perill i als 70 minuts Calleja ha retallat les diferències.

Amb això el partit ha tornat a recobrar emoció, amb els dos equips buscant el gol, encara que el premi ha estat pel bàndol local, en una nova acció a pilota parada que ha aprofitat el central Gonzalo per tancar el marcador.

4 Vila-real - 2 Osasuna

Vila-real: Diego López, Mario, Musacchio, Gonzalo, Capdevila, Bruno, Matilla (Oriol, 74'), Cani (Cicinho, 79'), Borja Valero (Cristóbal, 85'), Rossi i Marco Rubén.

Osasuna: Ricardo, Nelson, Sergio, M. Flaño, Oier, Vadocz, Lolo, Damià (Calleja, 65'), Camuñas, Soriano (Annunziata, 82') i Aranda (Leka, 76').

Gols: 1-0, (21') Marco Ruben. 1-1, (46') Vadocz. 2-1, (49') Cani. 3-1, (65') Capdevila. 3-2, (70') Calleja. 4-2, (83') Gonzalo.

Àrbitre: Rubinos Pérez (Col·legi madrileny). T.G: Marco Rubén (Vila-real), Soriano, Sergio i Oier (Osasuna).

Assistència: 18.000 espectadors.