PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 13/03/2011

El Vila-real ha de sumar els tres punts si vol seguir lluitant per l'accés directe a la Lliga de Campions

L'equip de Juan Carlos Garrido no vol sorpreses a casa i, davant un Sporting amb ratxa, vol seguir sumant per continuar assetjant el seu rival veí

Redacció
2 min

BarcelonaEl Vila-real, que ha perdut el pas en la lluita per la tercera plaça, i l'Sporting, que busca allunyar-se del descens, buscaran sumar tres punts que poden ser vitals en la lluita pels seus respectius objectius.

Els castellonencs necessiten tornar a guanyar a casa després d'una sola victòria en els tres últims partits. Per aquest motiu han qualificat d '"autèntica final" el partit davant els asturians, i fins i tot el seu tècnic, Juan Carlos Garrido, assegura que aquest és un partit "crucial" per assolir i assegurar una plaça a la Lliga de Campions. A més, i malgrat el bon resultat aconseguit a Europa, el Vila-real arriba a aquesta jornada de Lliga necessitat de victòries després que només hagi estat capaç de guanyar un partit dels últims cinc que ha jugat. Davant l'Sporting, la idea de Garrido és seguir amb les rotacions iniciades ja en la Lliga Europa davant el Leverkusen i que podrien fer tornar a l'equip titular jugadors com Santi Cazorla, Nilmar, Joan Capdevila i Cani, que no van ser titulars en aquest últim partit. Amb això tot sembla indicar que després d'aquest descans, l'equip que pot presentar Garrido aquest diumenge serà l'equip habitual.

La plantilla de l'Sporting considera el Vila-real a un nivell superior fins i tot al del València, però tot i així tractaran de treure un resultat positiu davant la perillosa situació en què es troben, només a dos punts per sobre del descens. Per a aquest partit, l'entrenador Manuel Preciado té la baixa del lateral dret Lora per sanció i també canviarà al lateral esquerre, on jugarà José Ángel en lloc de Canella, ja que està alternant a banda i cada jornada. Preciado podria fer un canvi més, aquest cop al centre del camp, depenent si opta per una alineació més defensiva o bé per una altra més ofensiva. Si el tècnic blanc-i-vermell opta per reforçar el centre del camp, jugaria Eguren, que d'aquesta manera s'enfrontaria al seu exequip, mentre que si Preciado prefereix mantenir el que es va imposar al Getafe, seguiria Rivera com a parella de Nacho Cases i d'André Castro. A la llista de convocats no hi ha el central Jordi, ja que el club li va donar permís per la mort de la seva àvia. Això permet viatjar a Javi Poves, un jugador que no entra en els plans de Preciado i que encara no ha pogut debutar a Primera Divisió. Als elogis de la plantilla al Vila-real s'ha unit també Manolo Preciado, que va assegurar que el seu rival "té un poder ofensiu bestial, no al nivell del Barcelona però si al dels millors d'Europa" i va posar com a exemple "la victòria a Leverkusen on des del principi va deixar fora Cazorla, Cani i Nilmar". Preciado posa com a mètode per treure alguna cosa positiva al Madrigal "jugar com a València o com en els últims partits a El Molinón, molt solidaris i concentrats" i ha destacat també "el bon moment de forma d'alguns jugadors" de la seva plantilla.

stats