PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 17/04/2011

El Llevant rep l'Hèrcules al Ciutat de València, en un duel que pot significar la salvació per als locals

El seu rival buscarà prolongar el seu bon moment des de l'arribada a la banqueta de Miroslav Djukic. 4 punts en dues jornades, amb la Reial Societat i l'Espanyol

Redacció
2 min
Rafa Jordà (d) celebra el gol de l'empat amb Xisco (c) i Stuani

BarcelonaEl Llevant porta set jornades seguides sense perdre, i és, després del Barcelona i Reial Madrid, el millor equip de la segona volta, de manera que podria, en cas d'aconseguir la victòria, tancar la permanència de forma virtual amb 42 punts.

L'entrenador local Luis García concentrarà a tots els futbolistes per al partit davant l'Hèrcules, inclosos els lesionats Asier del Horno, Sergio González i l'equatorià Jefferson Montero, i Miguel Pallardó, que es perdrà el partit per sanció. Mentrestant, recupera el davanter equatorià Felipe Caicedo després d'haver-se perdut dos partits per una lesió muscular, encara que Luis García va confessar "és difícil" que pugui jugar el partit complet, de manera que l'uruguaià Cristian Stuani repetiria com a titular. Els defensors Sergio Ballesteros i Juanfran García podrien tornar a l'onze inicial, així com el migcampista Vicente Iborra i el porter uruguaià Gustavo Munúa, tots ells després d'haver-se perdut l'últim partit de Lliga per acumulació de cartolines grogues.

Per la seva banda, l'Hèrcules visita al Llevant amb la necessitat de sumar els tres punts en joc si no vol complicar-se encara més la permanència a Primera Divisió. El conjunt alacantí ha experimentat una millora notable en els dos últims compromisos, des que Miroslav Djukic s'ha fet càrrec de l'equip, però està obligat a sumar més punts. El conjunt alacantí vol repetir a València un partit com el que va protagonitzar fa dues jornades a Sant Sebastià amb la Reial Societat (1-3), en el qual, des d'una idea que parteix de la solidesa defensiva, intentar sumar una victòria.

Pel partit contra el Llevant, Djukic no variarà gaire l'onze tipus que utilitza des que s'ha fet càrrec de la plantilla herculana i l'única variació arribarà a la posició de pivot, on l'argentí Matías Fritzl serà l'acompanyant del colombià Abel Aguilar. Els problemes físics de Javier Farinós, que s'ha tornat a quedar fora de la convocatòria i el fet que Tiago Gomes, titular contra l'Espanyol, s'hagi absentat de diverses sessions aquesta setmana per qüestions familiars han propiciat el retorn de Fritzl a la titularitat. Les dues grans novetats en la convocatòria són les dels jugadors del planter Álex, que ocupa la demarcació de porter, i Borja, que exerceix habitualment de lateral dret.

stats