Futbol Català
Esports Futbol 02/12/2010

Àrbitres andorrans podrien xiular a Catalunya

Un conveni entre la Federació Catalana (FCF) i la Federació Andorrana (FAF) podria permetre als àrbitres d'una i altra banda xiular al país veí.

Redacció
1 min
Reunió arbitral entre representats de les federacions catalana i andorrana

BarcelonaLa Federació Catalana de Futbol signarà aquesta tarda, a les 17 hores a la seva seu del carrer Sicília, un conveni de col·laboració amb la seva homònima andorrana que serà signat pels presidents de totes dues entitats, Jordi Casals per la FCF i Antoni Giribet per la FAF. El punt més destacat d'aquest acord és la possibilitat d'un intercanvi arbitral en partits que es disputin sota les competicions organitzades per les dues entitats.

D'aquesta manera el futbol català podria tenir àrbitres tècnicament estrangers xiulant partits a Catalunya i d'igual forma Andorra tindria col·legiats catalans a les seves competicions. En el seguiment i control d'aquests àrbitres també es podrien intercanviar delegats federatius. Altres acords d'aquest conveni possibilitaran cursos formatius online a entrenadors, seminaris i conferències, a banda d'augmentar i potenciar els partits amistosos entre clubs i seleccions de totes dues federacions.

stats