FUTBOL CATALÀ
Esports Futbol 10/12/2010

Dos jugadors del Balaguer CF, sancionats amb un partit

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha anunciat avui les sancions del partit Balaguer - Espanyol B que tanta polseguera ha aixecat

Redacció
1 min

BarcelonaLa Federació Catalana de Futbol (FCF) ha anunciat avui les sancions del partit Balaguer - Espanyol B que tanta polseguera ha aixecat. Rubén Egea es perdrà un partit per “infracció de les regles de joc” i Adrián Fernández, un altre “per doble amonestació”.

Cinc futbolistes de l'Espanyol B (Molina, Joselu, Sielva, Éric i Dinu ) van acabar a l'hospital en un partit que va finalitzar 3-1 per als locals. El col·legiat va ser Ángel Casas López de Arce, de la delegació de Tarragona.

Molina es va retirar del terreny de joc amb un trencament de l'envà nasal. Joselu, amb un traumatisme craneal, no va poder completar el partit. Per la seva banda, Sielva pateix una contusió abdominal. Els altres dos afectats són Éric, amb un fort cop al maluc i Dinu, amb una lesió genital.

Molina, Sielva, Éric i Dinu van fer el camí de retorn i van ser ingressats a la clínica Quiron, situada a la Ronda de Dalt de Barcelona. Joselu, per la seva banda, va ser traslladat a Lleida.

stats