Futbol Català
Esports Futbol 06/12/2010

Derrota a Alacant d'un Badalona que igualment segueix a només un punt del liderat

L'Alacant va manar des del minut quatre i va certificar el triomf al vuitanta

AlacantSense puntuar va tornar el Badalona d'Alacant. L'equip escapulat va encaixar la seva segona derrota seguida a domicili, un fet que, no obstant, no li ha afectat a nivell de classificació. La zona noble del grup tercer s'ha estretat i també hi ha hagut ensopegades dels primers classificats. El liderat segueix a un punt de distància.

L'equip de Manolo Márquez va veure com les coses es posaven difícils només començar. Als quatre minuts, Nacho Casanova ja havia foradat la porteria defensada per David Valle. Un altre David, en aquest cas David Prats, va poder empatar pels catalans, però el porter Alberto va resultar providencial pels locals. La clau del partit es va trobar a la segona part, Xavi Muñoz va ser expulsat a poc més de vint minuts pel final, deixant al Badalona amb un efectiu menys. Així les coses, un contraatac de l'Alacant el va culminar Javi Salero al minut 80 per fer el 2-0 final.