Eleccions a la FCF
Esports Futbol 26/03/2011

Subies: "Aquesta vegada sabrem estar a l'altura"

El nou president de la Federació Catalana afirma que "seré honest, transparent, encaixaré les crítiques i sabré rectificar els meus errors"

Albert Solé
1 min
Andreu Subies, després d'haver guanyat les eleccions a la FCF.

BarcelonaPassaven pocs minuts de les 9 del vespre quan ha aparegut a l'hotel Catalonia Berna Andreu Subies, el nou president de la Federació Catalana de Futbol, per pronunciar les seves primeres paraules. Unes paraules que no s'han allunyat gens de les que ha anat pronunciant a tot el territori durant aquesta campanya. "Seré honest, transparent, encaixaré les crítiques i sabré rectificar els meus errors".

Subies ha recordat que ell no ha promès diners -ha dit que li demanarà a Llauradó si els ofereix el patrocinador que tenia ell que aportaria 4 milions d'euros a la FCF- si no només que treballarà cada dia per aconseguir una sola cosa: "Espero que a partir d'ara tots estirem cap al mateix cantó. Aquesta serà la meva feina, el meu compromís és que tothom miri cap al mateix costat, i contagiaré aquest missatge a tot el futbol català i als treballadors de la FCF".

Respecte als possibles pactes post electorals amb el perdedor, Jaume Llauradó, ha dit: "Des del principi sempre he dit que primer s'han de guanyar les eleccions i després s'han de fer els pactes. Quan he parlat amb Llauradó li he dit que la seva experiència podem parlar d'aprofitar-la".

Finalment, sobre la selecció catalana i el seu seleccionador no ha sigut gaire precís. "No he parlat mai amb Cruyff, ara ho faré i li explicaré el meu projecte i després prendré una decisió". I sobre la selecció: "La portarem el més lluny que sigui possible, i el dia que puguem anar més enllà, estarem al costat de qui ho aconsegueixi".

stats