Selecció catalana
Esports Futbol 02/11/2011

La Federació Catalana de Futbol vol crear una selecció B per jugar al marge dels calendaris de l'elit

Catalunya encara no té rival per aquest Nadal però el president de la FCF assegura que jugaran segur i anunciaran rival i data la setmana que ve

Albert Solé
1 min
Bojan Krkic en l'últim partit de la selecció catalana contra Hondures.

BarcelonaLa Federació Catalana de Futbol (FCF) veu cada cop més difícil jugar partits de futbol de la selecció amistosos amb els jugadors catalans de màxim nivell per culpa dels calendaris internacionals, cada cop més carregats. Catalunya no és una selecció oficial i no pot jugar en dates FIFA, i per tant, fora d'aquestes dates, els jugadors d'elit no estan obligats a jugar partits de futbol. Per aquest motiu el president de la Federació Catalana, Andreu Subies, ha explicat que la seva idea és crear una selecció catalana B, i una sub-23, amb jugadors catalans de Primera i Segona i Segona B, per poder competir, fins i tot fora de Catalunya, sense la pressió dels calendaris exigents dels cracs.

"En els partits de Nadal de la selecció ja no hi ha el moviment d'aficionats d'altres anys, d'això n'hem de ser tots conscients", ha comentat Andreu Subies avui, que encara no ha pogut anunciar al rival de Catalunya per aquest Nadal. "Hi haurà partit per Nadal segur, i intentarem tancar la setmana que ve una selecció de màxim nivell a un preu assequible". Quina? "Hem parlat amb quasi totes, fins i tot se'ns ha ofert l'Argentina a qui li devem diners, però també Estònia, Macedònica, Tunísia, Mali...".

stats