FUTBOL CATALÀ
Esports Futbol 27/03/2013

La Federació Catalana fa marxa enrere i recupera l'anterior format de competició de la Copa Catalunya

Barça, Espanyol, Nàstic i Llagostera lluitaran per un lloc a la final. El sorteig de les semifinals es celebrarà dimecres 3 d'abril a la seu de la federació

Ara
1 min

BarcelonaLa Federació Catalana de Futbol (FCF) ha fet marxa enrere i ha decidit recuperar l'anterior format de competició de la Copa Catalunya. L'any passat, la FCF va decidir modificar el format de la competició i va crear la Supercopa de Catalunya, que havien de disputar només el Barça i l'Espanyol, mentre que la resta d'equips catalans van jugar la Copa Catalunya entre ells.

Tot i això, la Supercopa de Catalunya mai es va arribar a jugar, ja que el Barça va trencar el compromís de presentar-se amb el primer equip i, com que no es va arribar a cap acord, la FCF va decidir suspendre-la.

Així doncs, enguany la Copa Catalunya tindrà semifinals i final. Els aparellament per a les semifinals es coneixeran el dimecres 3 d'abril en un sorteig que tindrà lloc a la seu de la FCF a Barcelona, a les 12 hores. Els equips semifinalistes són el Barça, l'Espanyol, el Nàstic i el Llagostera. Aquest mateix dia també es coneixerà la seu que acollirà aquests partits.

stats