Segona B
Esports Futbol 05/09/2012

El jutge obliga la Federació Espanyola a readmetre l'Oriola a Segona B, tot i que ja ha jugat a Tercera

El club alacantí va ser descendit a Tercera per motius econòmics, però ells han defensat que estan en concurs de creditors i no podien descendir per aquest motiu. Dimarts el CSD els va donar la raó, i aquest dimecres ho ha fet el jutge

A.s.
1 min
L'Oriola, un club en vaga de fam

BarcelonaLa Federació Espanyola de Futbol té un bon problema sobre la taula. Dues jornades després d'haver començat ja les lligues de Segona B i Tercera, ara es veurà obligada a refer tots els grups. Aquest dimecres el jutge ha donat la raó a l'Oriola, que ha de jugar a Segona B, tot i que la Federació els va fer baixar a Tercera al juliol per motius econòmics.

La directiva del club alacantí sempre ha defensat que tenien raó perquè el club està en ple concurs de creditors, i en aquests casos no poden descendir els clubs pels deutes. De fet, un jutge d'Elx els va donar la raó, però la Federació no en va fer cas, i fins i tot el president oriolà va fer una vaga de fam durant uns dies.

La decisió final ha arribat un pèl tard, ja que l'Oriola ja ha jugat dues jornades a Tercera Divisió, però el jutge obliga ara la Federació a refer tots els grups, entre els quals el grup 3, en què hi ha els equips catalans.

stats