Futbol Català
Esports Futbol 03/01/2011

L'Ascó estrena nova imatge web

El cap de premsa de l'entitat, Albert Fernández, és a la vegada el webmaster del renovat projecte, un dels millors del futbol català a la categoria

Redacció
1 min
Aspecte del nou portal

AscóCoincidint amb l'entrada al nou any, la pàgina web oficial del FC Ascó (fcasco.com) s'ha renovat per oferir un millor servei a tots els seguidors del club riberenc i es posa a l'alçada dels millors portals del futbol català amateur. El canvi és estètic i també estructural.

La nova pàgina web està dividida en quatre categories principals dedicades al primer equip, futbol base, futbol sala i "El Directe", apartat estrella del lloc web i des d'on es podrà continuar seguint minut a minut els partits del FC Ascó a la categoria. El canvi busca estructurar molt més la informació generada per totes les seccions del club així com millorar l'aspecte visual respecte l'anterior versió de la pàgina. El nou portal del futbol asconenc comptarà també amb més de 30 seccions amb la informació detallada de tot el club, així com un apartat multimèdia per poder visualitzar fotografies i vídeos.

stats