Futbol català
Esports Futbol 22/05/2011

Un penal molt protestat condemna el Badalona al camp del Leganés (2-1) i l'obliga a remuntar

Els badalonins han caigut en el partit d'anada de la fase d'ascens i hauran de remuntar la setmana vinent per continuar aspirant a la categoria de plata

Cristian García
2 min
Els jugadors titulars del Badalona en el partit a Leganés

LeganésEl Badalona ha perdut en el partit d'anada de la fase d'ascens a SegonA A i haurà de remuntar la setmana vinent a casa, al Camp del Centenari, per continuar aspirant a jugar a la categoria de plata. Un gol del Leganés des dels onze metres a les acaballes del partit, molt protestat pels jugadors visitants, ha donat la victòria al conjunt local per dos a un. El gol de Sellarés dóna opcions als escapulats. Una victòria sense encaixar gols donaria el pas a la següent ronda als homes de Márquez.

La primera meitat no ha tingut un dominador clar i tots dos equips han tingut ocasions per decantar el marcador. Les més clares, al principi del partit, pel Badalona. Però qui ha anotat el primer gol ha estat el Leganés, gràcies a una centrada de Tacón que no ha desviat ningú i que el porter Valle se l'acaba empassant. La segona meitat ha començat amb un Leganés més agressiu, que ha tingut més ocasions de gol. No obstant, en aquesta ocasió sí que han pogut marcar els badalonins, gràcies a Sellarés -que havia entrat feia pocs minuts al camp-. El futbolista caçava una pilota a la frontal i anotava el gol de l'empat, amb una rematada llampec que sorprenia el porter local.

I quan semblava que el partit acabaria amb empat, l'àrbitre ha assenyalat un penal molt discutible a l'àrea del Badalona, que ha estat molt protestat pels visitants. Arruabarrena l'ha transformat i ha posat el 2-1 definitiu.

Leganés: Falcón, Jonay, Mario, Zazo, Ferran Tacón (Ortega, 72'), Arruabarrena, Bayón, J.Valle (Chupe, 60'), Tonino, Azcárate i Pedro H. (Nakor, 82').

Badalona: David Valle, Vazquez, O.Ramirez, Robles, Xavi Muñoz, Ferrón, Prats, Ruben Casado (Sellarés, 66'), Miguel Angel (Carroza, 67'), Dani Guerrero (Marc Mas, 89') i Santi Villa.

Gols: 1-0 (Ferran Tacón, 31'); 1-1 (Sellarés, 69'); 2-1 (Arruabarrena -p-, 84').

Àrbitre: Román Román (Castella i Lleó).

Targetes: Grogues a Mario, Arruabarrena i Azcárate (Leganés) i X.Muñoz, Ferron, Casado, Guerrero i Sellarés (Badalona).

Estadi: Butarque (5.000 espectadors)

stats