SEGONA B
Esports Futbol 02/09/2012

L'Espanyol B supera el Nàstic per la mínima (1-0)

A la jornada del dissabte, el Llagostera va superar el Ieclà (3-0) i el Badalona va empatar al camp del València Mestalla (1-1)

Ara
2 min
Robert, del Reus, a punt de servir una falta

BarcelonaEspanyol B 1 - Nàstic de Tarragona 0

L'Espanyol B ha superat aquest diumenge el Nàstic, en un partit que s'ha disputat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Un solitari gol d'Armero en el minut 26 de la primera meitat ha estat suficient per tal que els blanc-i-blaus deixessin els tres punts a Sant Adrià del Besós. La primera meitat ha estat del filial de l'Espanyol, mentre a la represa els visitants han tingut més domini de la pilota i han buscat amb intensitat l'empat. Tanmateix, el gol no ha arribat.

Llagostera 3 - Ieclà 0

El Llagostera ha superat aquest dissabte el Ieclà de forma contundent (3-0) en un partit en què els gironins han sigut els amos del partit en tot moment. Pitu i Aimar en el primer temps i Nico en el segon han sigut els golejadors d'un partit que ha servit per sumar els tres primers punts de la temporada.

València Mestalla 1 - Badalona 1

Qui també ha sumat ha sigut el Badalona. Un gol de Grasa en el temps afegit ha permès als catalans superar el València Mestalla, que s'havia avançat a falta de deu minuts per acabar amb un gol de Molina. Els badalonins, amb aquest punt, ja compten amb quatre i marxen a dormir liderant la categoria de bronze.

Reus 3 - Vila-real B 0

El CF Reus ha aconseguit la victòria contra el Vila-real B en el primer partit de la temporada a l'Estadi Municipal per 3 gols a 0. Els roig-i-negres han encetat el marcador al 33' amb una rematada de Socías. Sis minuts després Sergio León ha fet el segon. Als últims minuts del partit, Rubén Fonte ha sentenciat amb el 3 a 0 permetent els primers tres punts de la temporada del Reus.

Sant Andreu 2 - Prat 1

El Sant Andreu ha pogut sumar el primer triomf a casa gràcies a dos gols d'Èdgar, un en cada temps. Els matx ha estat força igualat i el gol del Prat se l'ha fet Cárdenas en pròpia porteria instants abans que Èdgar fes el gol de la victòria. Més que per la derrota, el Prat va marxar del Narcís Sala preocupat per l'estat físic de José Kante, que va haver de ser substituït per una lesió al genoll.

Alcoià 1 - L'Hospitalet 1

L'Hospi ha sumat el segon empat consecutiu al camp de l'Alcoià. Els locals s'han avançat en el marcador amb un gol de Ferrán Tacón (min 28), però els riberencs han empatat amb un gol de Sergio Cirio abans del descans. Tot i que l'Alcoià ha jugat amb un home menys durant la segona part, L'Hospi no ha pogut fer el gol que li donés el triomf.

UD Logronyès 1 - Lleida 1

El Lleida ha sumat un punt i a Las Gaunas i, tot i que perd el lideratge del grup 2 de Segona Divisió B, es manté a la zona alta ocupant la segona posició darrere de l'Alabès. El matx ha estat molt igualat i fins a la segona part no s'ha bellugat el marcador. El Lleida s'ha avançat en el marcador amb un gol d'Àlex Coloradao de felta directa des de la frontal de l'àrea, però en el temps afegit, l'UD Logronyès Barrón ha fet l'empat amb una paràbola.

stats