2a divisió B
Esports Futbol 12/07/2011

El jutge resol a favor de Sisco Pujol l'adjudicació de la UE Lleida, que passarà a dir-se Lleida Esportiu

La nova directiva viatjarà aquesta setmana a Madrid per presentar una diligència judicial que garanteixi que la federació guarda una plaça per al Lleida Esporitu a la 2a B

Efe
1 min

LleidaEl titular del jutjat mercantil de Lleida, Eduardo Enrech, ha resolt l'adjudicació de la unitat productiva de la Unió Esportiva Lleida a favor del Grup Ciutat de Lleida, que encapçala l'empresari Sisco Pujol.

Aquest grup havia presentat aquest dilluns al jutjat la documentació requerida per fer-se càrrec del club, que passarà a anomenar-se Lleida Esportiu.

En concret, els nous propietaris van pagar els 68.000 euros que van oferir en la subhasta de la unitat productiva de l'entitat i van presentar un aval de 200.000 euros renovables per tres anys.

La decisió del jutge, que la setmana passada va revocar l'adjudicació provisional del club a l'exfutbolista i empresària Annabel Junyent per no haver dipositat en el termini establert l'aval de 600.000 compromès, aplana el camí perquè el Lleida Esportiu pugui començar a preparar la temporada.

La nova directiva viatjarà aquesta setmana a Madrid per presentar una diligència judicial que garanteixi que la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) guarda una plaça per al Lleida Esportiu en la segona divisió B.

stats